Razer Viper Mini vs Razer deatheadder V2 mini

Bütçe
300-350
Şu an kullandığım mouse 62 gram Rival 3 77gr sorun yaşatır mı?
Bir de şu anki kullandığım mousedeki sensör PMW3389 sensör fark hissettirir mi?

Hocam kullandığınız mouse marka ve modeli nedir? Ve SteelSeries çabuk hızlanan bir mouse 300 IPS ve kaliteli yani markası yeter en az 3-4 yıl gider o mouse rekabetçi oyun oynamıyorsanız 5-6 yıl bile gider. Razer alma bence.

Bir kere DPI vs ayarladiktan sonra yazilimi arka planda calistirmanin pek bir anlami yok. Alayi bloatware zaten bu tarz yazilimlarin, iCue basta olmak uzere.

Bir kere DPI vs ayarladiktan sonra yazilimi arka planda calistirmanin pek bir anlami yok. Alayi bloatware zaten bu tarz yazilimlarin, iCUE basta olmak uzere.

Ben SteelSeries Rival 3 önerdim arkadaşa 308 TL'ye alınabilecek en iyi mouse alternatifide pek yok o fiyata.

Hocam kullandığınız mouse marka ve modeli nedir? Ve SteelSeries çabuk hızlanan bir mouse 300 IPS ve kaliteli yani markası yeter en az 3-4 yıl gider o mouse rekabetçi oyun oynamıyorsanız 5-6 yıl bile gider. Razer alma bence.
Sharkoon light 2 200 ama malzeme kalitesinden şikayetçiyim.

SteelSeries Rival 3 öneriyorum hocam. Gayet kaliteli ve ömürlük bir mouse arkadaşımda Rival 110 var bayağıdır kullanıyor eliniz küçük veya orta boyluysa alın zaten "küçük" belirtmişsiniz. Benim elim orta boyutta bana güzel oluyor kardeşimin eli küçük ona da tam oluyor ergonomik bir mouse.

Not: Palm tutuş tipinde kullanıyorum.

Rival 3'ün kaliteli olduğu falan yok, bir ara 220TL'ye gidiyordu o zaman alınabilirdi. Aynı LOD sorunu bunda da var.

Rival 3'ün kaliteli olduğu falan yok, bir ara 220TL'ye gidiyordu o zaman alınabilirdi. Aynı lod sorunu bunda da var.

Bir ara dediğin 1-2 yıl önce zaten çoğu mouse 200 tlydi adam geriyemi ışınlansın almak için araştırmadan bilmeden konuşuyorsun engel atıp geçeceğim.
Sharkoon light 2 200 ama malzeme kalitesinden şikayetçiyim.

Dış görünüş olarak dandik bir plastik kullanılmış gibi geldi bana da, tabii kullanmadan bir şey diyemem dediğim gibi Razer alma bence alan 2-3 arkadaşım memnun değil fakat sen bilirsin benim önerim SteelSeries Rival 3 ömürlük zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı