Razer Viper Pro V2 dongle ile mi geliyor?

Bütçe
3.000 - 4.500 TL
Merhabalar, ben de viper v2 proyu düşünüyorum. Çıktı mı 8k dongle hocam?
Hocam cumartesi günü elime ulaştı ve çıkmadı :D yaklaşık 1-2 saat önce iade ettim yurtiçi kargo ile. Dongle çıkmıyor fakat çıkması gerektiğini söyleyip beni teknik desteğe yönlendirdiler. Gaming gen muhtemelen ürünü yurt dışındaki razer ''bayilerinden'' birine gönderiyorlar ve kutunun içerisinden 8K Dongle çıkmadığını söylüyorlar, onlar da kusura bakmayın diyip kutuya 8K dongle koyup size geri yolluyorlardır diye düşündüm. kendimce, bunun riskine girmek istemediğim için dümdüz iade ettim ama dediğim gibi. Scyrox V8 veya Superlight 2 almayı düşünüyorum şuan 8K Hz dongle'ın garanti olması için.

Not: Eğer Viper V2 Pro alıp 1000HZ kullanmaya kararlıysanız şarjı inanılmaz uzun süre gidiyor haberiniz olsun. Ürün bana geldiğinde %48 şarjı vardı, 2 Gün boyunca günde ortalama 7-8 saat 1000Hz ağır oyun kullanımından sonra iade ederken 35+ gibi bir şarjı vardı.

Hocam cumartesi günü elime ulaştı ve çıkmadı :D yaklaşık 1-2 saat önce iade ettim Yurtiçi Kargo ile. Dongle çıkmıyor fakat çıkması gerektiğini söyleyip beni teknik desteğe yönlendirdiler. Gaming gen muhtemelen ürünü yurt dışındaki Razer "bayilerinden" birine gönderiyorlar ve kutunun içerisinden 8K dongle çıkmadığını söylüyorlar, onlar da kusura bakmayın deyip kutuya 8K dongle koyup size geri yolluyorlardır diye düşündüm. Kendimce, bunun riskine girmek istemediğim için dümdüz iade ettim ama dediğim gibi. Scyrox V8 veya Superlight 2 almayı düşünüyorum şu an 8K Hz Dongle'ın garanti olması için.

Superlight 2 fiyatını hak eden bir ürün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı