Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Piller ömrünü doldurduktan sonra değişim(pil) yapılabiliyor mu? Bayağı iyi bir mouse. Eğer pil sıkıntısı yoksa bende alacağım galiba.

Pil değişimi her farede yapılır.
 
7 Taksit aldım. En kötü iade olur, Vatan gibi yer satıyorken iyi bir fırsat bence.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_7170.jpeg
    IMG_7170.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
İki senedir bilgisayar ile doğru düzgün oyun oynamıyorum ama ben de aldım, o zamanlar bile fiyatı bu kadardı.

Edit: Arkadaşlar bu mouse 2019 yılında üretilmiş, eğer eski üretimse pilleri bu zamana kadar ölmüştür bunun. Ucuz olması büyük ihtimalle ondan, bilginiz olsun. Ben iptal ettim.

Farenin piyasaya çıkış tarihinden üretildiği yılı nasıl anladınız? Ürünün kodu satışta olan tüm sitelerde aynı da çünkü. Pilleri neden ölsün? :D
 
Farenin piyasaya çıkış tarihinden üretildiği yılı nasıl anladınız? Ürünün kodu satışta olan tüm sitelerde aynı da çünkü. Pilleri neden ölsün? :D
Farenin üzerinde bir sürü yeni model çıkmış çünkü. Eski modeller end of life olur, yenileri devam eder. Kaldı ki bu mouse’u Türkiye’de kaç kişi kullanıyor ki sürekli tedarik gerçekleştirilsin ve daha yeni üretimleri bulunsun. Vatan enayi değil sonuçta halihazırda sisteminde bulunan bir ürünün fiyatını değiştirip satışa sunsun, üstelik kampanya diye bile belirtilmemiş. 400 lira ucuza alayım diye 1350 liralık mouse’dan yarı yarıya randıman almayı göze almam. Herkesin kendi kararı.
 
DeathAdder V2 Pro ile teknik açıdan aynı. Shape farkı var. 18 cm ele palm tutuşta küçük gelmeyecektir.

Viper V2 Pro'dan 16 gram daha ağır, 1 nesil önceki sensör ve 1 nesil önceki Razer optik Switch'lerini kullanıyor olmasına rağmen fiyatı V2 Pro'yu geçmişti. Benim de kullanıp çok memnun kaldiğim bir model olmuştu. O zaman dock'suz modeli 1400 TL idi. Yine o fiyatlarda olması mutlu etti beni. Tıklamalarda wobble, rattle, gıcırtı vb. sorunları yaşayan çok kullanıcı vardı. Tabii garantili bir ürün alıyorsak pek dert etmemek gerek yaşanabilecek sorunları. Wobble yapıyordu benimki, çok rahatsız etmişti.

Dostum sence V2 Pro mu Viper Ultimate mi?
 
Nereden aldınız o kadar ucuza? :D
Incehesap.

Docklu versiyon 1400 tl idi bu ise 1299. Dockun temassızlık yaptığını ve her zaman cuk diye oturmadığını söylenler vardı, (V2 Proya herzaman oturuyor ama basilix vb mouselere herzaman oturmuyordu. Testlerini izledim) o yüzden docksuz aldım ben de. Zaten laptopta kullanacağım için pek gerek olduğunu düşünmüyorum. Ekstra bir de o docku taşımaktansa...
 
Benim Mamba Elite ömrünü tamamlamak üzere gibi hissediyorum. 5 yıl beni iyi kötü idare etti ve yeni fare arayışındayım. Bu Viper Ultimate, Razer tier listesinde kaçıncı sırada yer alıyor?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı