Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Razer optik Switch kullanıyor diye biliyorum. Optik Switch'lerde çift tıklama gibi sorunlar olmuyor ama hissiyatı diğerlerine göre bir tık kötü kalıyor maalesef.

Evet Logitech G502'deki tıklama hissi hiçbirinde bulamadım ama hep bir sorun çıkıyor. Huano mu ne aldım G903 için. Şimdilik idare ediyorlar.
 
Hayır, bu standsız modelmiş.

Fotoğraf paylaşır mısınız tutuşu, hissiyatı nasıl bir de tutuş şekilleriyle üstüne elinizi koyup size zahmet fotoğraf paylaşır mısınız hocam.

Arkadaşlar şarj aleti çıkıyor içinden değil mi? Bazıları çıkmıyor yazmış farklı forumlarda.
bunda çıkmıyor hocam şarj kablosu micro usb çıkıyor.

An itibarıyla internet mağazasında stoklar tükenmiş.
pc hocası filan instagramında paylaştıya ondandır.

Buradan kontrol edebilirsiniz.

öncelikle mesajınız için teşekkürler,cidden bir fark yokmuş siparişi iptal etmeyeyim o zaman gelsin bakalım ufaklık :))
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    91 KB · Görüntüleme: 25
1. si bu oynama her modelde olabilir. Razer DeathAdder v2'de yok ama sıfır G903'te bile vardı.
G903'ün geçen gün Switch'lerini değişmek zorunda kaldım.

G633 vardı. Temassızlık yapıyor diye garanti yenisi yolladı. Yenisi 1 haftada bozuldu. Bilgisyar tanınmayan aygıt uyarısı verdi. İkisini de söktüm devre kartlarını değiştim yaklaşık 20-30 tane lehim atıp 3 saatimi harcadım (fotoğraflar duruyor)

Hiçbir güç bir daha bana Logitech aldıramaz ki bende 9 tane Logitech ürünü var şu an.

Müşteri memnuniyeti mükemmel çünkü değişim vs yapıyorlar eskisini de istemiyorlar.

Ama ürünler dandik. Bir tek G502 mükemmele yakın çıktı.

Kullandıklarım;
G300, G300s, G302, G402, G502 Hero, G502 artemis, G903, G633, G105, M705, adını hatırlamadığım tonlarca logitex MX klavye fare seti.

Ekleme: YouTube Switch değişim videolarına bakın. Alayı dandik Omron Switch'li Logitech modelleri. Razer'e "arcibi" diye dalga geçenler vardı. Daha bozulan Razer ürünüm olmadı. Marka fanboyluğu yapıp Logitech almıştım ama bir daha asla :)

Şans işi G PRO LoL verisyonu, G903, G900, G PRO X, G502 Wireless, G305 kda ve birkaç model bunların hepsi bende mevcut hiçbir problem yaşamadım bence en iyi mouse Logitech ama bu tecih meselesi tabii ki saygı duymak gerekir ama sizde hiç şans yokmuş :D

Not: G900 3 yıl falan kullandım aralıksız mükemmel bir mouse du keyifle kullanmıştm ama orta tekerlek bozulmuştu 3 yıl sonra neden bozuldu onu da bilmiyorum.
 
Bende 4 senelik mamba elite rgb var kablosu çok yıprandı elimde büyük varsa kullanan arkadaş mamba elit küçük bile geliyo aynı boyutlardamı acaba.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı