Razer Viper V2 Pro alınır mı?

Bütçe
3000TL

ilgaz1

Picopat
Katılım
5 Haziran 2023
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 haftadır mouse araştırması yapıyorum. En son olarak Razer'ın modeli olan Viper V2 Pro'da karar kıldım. Onun dışında SteelSeries Prime Wireless, Razer DeathAdder V3 Pro'ya da bakmıştım. Alacak isem Viper V2 Pro mu alayım?
 
Bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi donanıma sahip farelerden Viper V2 Pro ve DA V3 Pro. Tutuş şekline ve el boyutuna göre birisini tercih edebilirsin. Bana da bugün ulaştı V2 Pro. Klikler çok keskin hissettiriyor ve yüzeyi de oldukça pürüzlü. Zaten donanım özellikleri internette mevcut araştırdığın için biliyorsundur. Ben kullanmaktan keyif aldım.

Önceki farem Rival 110 olduğu için ben iyi bir referans olmayabilirim ancak o fareden geçince dünyalar kadar fark hissediliyor.

Ayrıca Hepsiburada'da da satılık bir V2 Pro var şuan. Nays ile alabilirsin.
 
Bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi donanıma sahip farelerden Viper V2 Pro ve da V3 Pro. Tutuş şekline ve el boyutuna göre birisini tercih edebilirsin. Bana da bugün ulaştı V2 Pro. Klikler çok keskin hissettiriyor ve yüzeyi de oldukça pürüzlü. Zaten donanım özellikleri internette mevcut araştırdığın için biliyorsundur. Ben kullanmaktan keyif aldım.

Önceki farem Rival 110 olduğu için ben iyi bir referans olmayabilirim ancak o fareden geçince dünyalar kadar fark hissediliyor.

Ayrıca Hepsiburada'da da satılık bir V2 Pro var şu an. Nays ile alabilirsin.

Hocam bende şu an Rival 3 kullanıyorum. Daha sade bir düzene geçeceğimden kaynaklı Wireless mouse tercih edecektim. Dediğiniz gibi özelliklerine hakimim, DA V3 Pro ile sadece şekil ve gramaj farkı var. Umarım bu fareden sonra büyük bir fark hissederim. Bir sorum daha olacak. Renk olarak beyaz tercih etmeyi düşünüyorum. Siz hangi renk aldınız? Ne önerirsiniz? Şimdiden tavsiye ve ilginize teşekkür ederim.
 
Renk olarak beyazı tercih ederdim. Rgb falan da olmadığı için siyahı çok sade duruyor. Ben siyahı almak durumunda kaldım çünkü fiyat farklı çok fazla oluyor.

Nays ile alınca 2340₺ civarına geldi. Beyaz almış olsaydım 2590₺ ye geliyordu ki hala öyle. Rival 3 ile 110'un şekli aynı olduğu için Viper'a daha kolay alışırsın diye düşünüyorum. DA çok daha yüksek bir mouse.
 

Geri
Yukarı