Razer Viper V2 Pro ve Logitech G Pro X Superlight Karşılaştırma

• Konuyu başlatan Zepp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.183

Zepp

Hectopat
Özellikle Razer’ın bu faresi hakkında Türkçe internette pek bir paylaşım yok. Bu yüzden ergonomi ve kullanım kolaylığı açısından iki ürünü karşılaştırmak istedim.

Elim 19 cm ve fingertip grip- palm grip arasında bir grip kullanıyorum. 15 Ekimde Logitech’i satın aldım. Fakat mouseun hump denen sırt kısmı belirgin bir çıkıntıya sahip. Bu da avcunuzu tam olarak fareye yerleştirmeyen biriyseniz elinizi ittiği hissini veriyor ve rahat kullanamıyorsunuz. Açtığım konudan gelen önerilerle Razer Viper V2 Pro aldım bugün.

Ağırlık olarak 5g daha hafif Logitech’e göre. Ama ben bir fark hissetmedim. Elde çok daha küçük olduğu hissiyatını veriyor. Ve benim alma nedenim ve de iki mouse arasındaki en önemli fark hump, yani sırt kısmı normal bir hissiyat veriyor. Eli büyük olan fingertip grip kullanan bir kişi için çok uygun. Bununla birlikte malzeme hissiyatı daha güzel. Plastikten daha uzak daha sağlam bir şeye dokunduğunuz hissini veriyor.

Kısacası palm veya claw grip kullanıyorsanız iki mouseu da tercih edebilirsiniz. Fingertip grip kullanıyorsanız veya yerden daha alçak mouseları seviyorsanız Viper V2 Pro’yu öneririm.

Teknik detayları girmiyorum onları her yerde bulabilirsiniz.

Tarihe de not olarak düşsün G Pro X Superlight’ı Amazon üzerinden 2561₺’ye
Viper V2 Pro’yu Sinerjiden 3031₺’ye aldım.
8304DEBA-C165-4C45-9EB0-259A455798A8.jpeg

Dosya Ekleri

• 691CACC3-8ED1-4732-B4AC-3ABA273864C2.jpeg
    691CACC3-8ED1-4732-B4AC-3ABA273864C2.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 295
  • 60106E1B-A57D-4366-9E1C-E63D76073959.jpeg
    60106E1B-A57D-4366-9E1C-E63D76073959.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu iki mouse arasında kaldım.Elim 18 cm. Logitech deneme şansım oldu.Grip kısmı yüzünden kavramış gibi hissedemedim bir türlü. İnanılmaz saçma bir çıkıntısı var. V2 pro deneme şansım olmadı. Kör de almak istemiyorum. Fingertrip şeklinde tutuyorum. Sanırım risk alıp bende viper alacağım. Sinerjiden hemen geldi mi?

Bende bu iki mouse arasında kaldım.Elim 18 cm. Logitech deneme şansım oldu.Grip kısmı yüzünden kavramış gibi hissedemedim bir türlü. İnanılmaz saçma bir çıkıntısı var. V2 pro deneme şansım olmadı. Kör de almak istemiyorum. Fingertrip şeklinde tutuyorum. Sanırım risk alıp bende viper alacağım. Sinerjiden hemen geldi mi?
Ben gidip direkt mağazadan aldım. %99 garanti veriyorum seveceksin. G102 kullandınız mı? Ben onunla epey rahat ediyordum. Viper ise ondan daha konforlu. İade almıyorlar yalnız dikkat edin

Viper miniden geçtim. Kırmızı Gpx in doku hissiyatı çok hoşuma gitti ama maalesef shape i çok garipsedim. Ve mouse hafif olmasına rağmen kaymıyor gibi hissettiriyor ve razer aynı dpi ile daha hızlı sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı