Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Ya İncehesap'tan ya da Trendyol üzerinden Betaplus satıcısından almayı düşünüyorum.

İncehesap ve Gaming Gen TR aşağı yukarı aynı sayılırlar iade politikasında, ben yine de Gaming Gen TR tercih ederdim fakat fiyat farkı varsa İncehesap tercih edilebilir.

İncehesap ve Gaming Gen TR aşağı yukarı aynı sayılırlar iade politikasında, ben yine de Gaming Gen TR tercih ederdim fakat fiyat farkı varsa İncehesap tercih edilebilir.
Betaplus zaten gaminggen ile aynı satıcı.
Gaming Gen maalesef vade farksız taksit yapmıyor ama Betaplus Trendyol üzerinde olduğu için vade farksız 3 taksit yapabiliyorum. İncehesap Yurtiçi Kargo ile göndediği için onu tercih edecektim. Betaplus'tan alırsam kuponla beraber 3039TL'ye geliyor, yani daha ucuz. Onu tercih ederim muhtemelen.

Mantıklı olur hocam, sorun yaşamazsınız muhtemelen. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız bizim için de güzel olur.

Mantıklı olur hocam, sorun yaşamazsınız muhtemelen. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız bizim için de güzel olur.
Tabii ki memnuniyetle. Yalnızca bir şey kafama takıldı, 4K dongle harici standart dongle var mı üründe? İzlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla yok. Dışarıda kullandığım zaman 4k dongle kablo ile bağlanacak ve bu benim için pek pratik olmayacak açıkçası.

İşin kötü tarafı Bluetooth ile de bağlanmıyor.

Son düzenleme:
İki tane ayrı dongle olduğunu sanmıyorum ama hz sini yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.

İşin kötü tarafı Bluetooth ile de bağlanmıyor.
Lazım olucak mı ki hocam?

İki tane ayrı dongle olduğunu sanmıyorum ama hz sini yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.

Lazım olucak mı ki hocam?
Mecburen okula götürüp getiriyorum, kablosuz en çok da orada işime yarayacak.

Hocam maalesef ki küçük dongle yok, sadece büyük dongle mevcut. 1KHz versiyon için de aynısı geçerli sanırım. Bence kabloyu iyice sıkıştırıp dongleu takmak daha iyi olur, hem dikkat de çekmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…