Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Markanın kendi web sitesinde şu görseli gördüm. Sanırım simetrik ve ergonomik kısımlarını yanlış koydular.

1000Hz polling rate ve delikli tasarımına rağmen 75G olması yüzünden tercih etmezdim hocam.
Hocam 1KHz üzerini hiç kullanacağımı sanmıyorum, sırf bu yüzden de ufak dongledan feragat etmek istemiyorum. Ayrıca şuan kullandığım fare 99g ve ağır fareye alışığım. Bana fark edeceğini sanmıyorum.
Teknik konuda hiçbir bilgim yok. O kısmı sizlerin yardımına bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda Glorşous Series 2 Pro modelleri en kötü kategoriye eklenmiş. :/

Hocam en kötü kısma konulması anladığım kadarıyla shape ve fiyat etiketi yüzünden, materyal ile alakalı da biraz laf etmişler fakat bu kişinin abarttığı kadar kötü olacağını asla sanmıyorum.

Bir de, içindeki parçaların çok çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum hocamın dediğine göre mcusu PixArt. Bence model D 2 Pro almanız daha iyi olur.

Bence kısa bir kablo ile model D 2 Pro almanız daha iyi olur, daha öncesinde de söylemiştim sanırım.

Onlar kendi fiyatlandırmasına göre değerlendiriyor, biraz onun da etkisi var. İstiyorsanız 1k hz olan modeli alın. Ondaki mcu da gayet yeterli olur, dongle ı da var.
Açıkçası 4K veya 8K hiç kullanmayacağım bir özellik ve dongle benim için avantaj. Hem bin TL de cebimde kalmış olacak. Şuan tek kafamı karıştıran şey takılma sorunları.

Hocam ufak bir kablo da işin içine girince pratiklik yine kaybolmuş oluyor. 1KHz üzeri frekans da kullanmayacağım.

Önerdiğiniz D2 Pro 1k olanı mı yoksa 4/8k olanı mı?

Açıkçası 4K veya 8K hiç kullanmayacağım bir özellik ve dongle benim için avantaj. Hem bin TL de cebimde kalmış olacak. Şuan tek kafamı karıştıran şey takılma sorunları.
Takılma olacağını sanmıyorum mcu su iyi, sensörü iyi. Takılma olursa da yazılımında sorun vardır ama gördüğüm kadarıyla çözmüşler takılma sorununu.

Son düzenleme:
Bütçe yetiyorsa 4k tabiki.

Elinde mevcut olması bildiğin anlamına geliyor sanırım,öyleyse de muhtemelen benim bilmediğimi sen hiç bilmiyosundur

Takılma olacağını sanmıyorum mcu su iyi, sensörü iyi. Takılma olursa da yazılımında sorun vardır ama gördüğüm kadarıyla çözmüşler takılma sorununu.
O zaman düz versiyonunu alabilirsiniz hocam, sorun olacağını sanmıyorum.
Artık sipariş vermek istiyorum. Bu farenin elime rahat olacağı ve oturacağı bizim için tamamen bir varsayım. Dediğiniz gibi 1K almam hem fiyat hem kullanım açısından daha mantıklı olacak gibi. Konu içerisindeki diğer fareleri de göz içinde bulundurunca sırf Bluetooth ve 8K bir arada diye Scyrox almak mantıklı olur mu yoksa tutuş biçimime uymaz mı? Veya başka bir modeli değerlendirmeli miyim?
Bütçe yetiyorsa 4k tabiki.
4K'ya bütçem yetiyor ama kullanacağım bir özellik değil ek olarak da ondaki dongle kullanımım için pek pratik değil. 1K'da ufak dongle olduğu için dışarıda daha rahat kullanabileceğim o yüzden buna yoğunlaştık.

Elinde mevcut olması bildiğin anlamına geliyor sanırım, öyleyse de muhtemelen benim bilmediğimi sen hiç bilmiyosundur

Mouse elimde mevcut, bilgilerine de tam olarak hakimim. Kailh ge 2.0 encoder, nordic NRF53833 mcu, Omron D2FC-F-k 50M, 800mAh batarya, modüler wireless şarj kiti desteği, Kailh Green dot 60M side button switchler, PAW3398 özelleştirilmiş sensör. Aynı zamanda %100 PTFE skatezler ve ek grip tapeler ile geliyor. Aldığım(1200 TL) fiyat bandında rakipsiz.

Ki @Yuiis, @egemebb ve ben Pro modelini kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadık, siz attığınız modellerin iyi olduğunu bu şekilde doğrulayabilecek misiniz? Üçümüz de fiyatına göre memnunuz.

Son düzenleme:
Hocam sizin el ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir?

@kxy Hocam mouse konularında görüyorum, sizin de fikrinizi almak isterim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…