Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
El genişliğim 10 cm, el uzunluğum 19.5 cm. Claw grip tutuyorum.
El ölçümüz benzer, palm tutuyorum ben de konuştuk defalarca ama. :) Bi yandan ufak tefek gündelikte rahat olacak bir mouse olduğu, fiyatının uygunluğu ve şeffaf yapısıyla VT9 Air' da hoşuma gidiyor.

El ölçümüz benzer, palm tutuyorum ben de konuştuk defalarca ama. :) bir yandan ufak tefek gündelikte rahat olacak bir mouse olduğu, fiyatının uygunluğu ve şeffaf yapısıyla VT9 Air'da hoşuma gidiyor.

Bana kalırsa da çok hoş bir mouse hocam, palm gripte bile çok rahat tutabiliyorum Pro modelini. Çok masraf yapmadan Air modeline göz atabilirsiniz isterseniz.

El ölçümüz benzer, palm tutuyorum ben de konuştuk defalarca ama. :) bir yandan ufak tefek gündelikte rahat olacak bir mouse olduğu, fiyatının uygunluğu ve şeffaf yapısıyla VT9 Air'da hoşuma gidiyor.

El boyutunuza aslinda ATK X1 oneririm ama butcenizi asiyor maalesef. Yukseltme sansiniz varsa 3200 bandina iyi olur.

El boyutunuza aslinda ATK X1 oneririm ama butcenizi asiyor maalesef. Yukseltme sansiniz varsa 3200 bandina iyi olur.
Maalesef taksitle alamadığım için bütçeyi epey aşıyor hocam.

Bana kalırsa da çok hoş bir mouse hocam, palm gripte bile çok rahat tutabiliyorum Pro modelini. Çok masraf yapmadan Air modeline göz atabilirsiniz isterseniz.
Simetrik mouselar Palm tutuşta rahat mı hocam? Daha önce hiç deneyimlemediğim için bilmiyorum. Konuda genel olarak ergo üzerine ilerledi zaten.

Ayrıca sizdeki Pro mu Air mı, yoksa her ikisi de mi mevcut? Air prodan azıcık daha küçük diye biliyorum.

Maalesef taksitle alamadığım için bütçeyi epey aşıyor hocam.

Simetrik fareler palm tutuşta rahat mı hocam? Daha önce hiç deneyimlemediğim için bilmiyorum. Konuda genel olarak ergo üzerine ilerledi zaten.

Ayrıca sizdeki Pro mu Air mı, yoksa her ikisi de mi mevcut? Air Pro'dan azıcık daha küçük diye biliyorum.

Çok ufak bir fark var fakat palm grip için daha iyi olacaktır. Tutuşumda mouse biraz daha büyük geliyordu hocam zaten😀
Şimdiye kadar kullandığım çoğu simetrik mouse palm gripte gayet iyiydi, sizin elinize de muhtemelen oturacaktır, benimle yakın el ölçülerine sahipseniz Air modeli elinize tam oturur. Gördüğüm kadarıyla bu mouseun claw ve palm grip için uygun olduğu yazıyordu rapoonun sitesinde.

"As for grip styles, ı'D say the VT9 Air is generally suited for palm and claw grip. It is a medium-sized mouse with a barely pronounced hump, which should make it generally suit medium-sized and smaller hands. For reference, my hands are 19 cm long and 10 cm wide, and ı found the VT9 Air comfortable in claw grip." şeklinde uyumluluk belirten bir incelemeye rastladım. Problem yaşamazsınız diye düşünüyorum, aynı yerde daha büyük ellere sahip kişilerin palm gripte problem yaşayabileceği belirtilmiş.

Son düzenleme:
Çok ufak bir fark var fakat palm grip için daha iyi olacaktır. Tutuşumda mouse biraz daha büyük geliyordu hocam zaten😀
Şimdiye kadar kullandığım çoğu simetrik mouse palm gripte gayet iyiydi, sizin elinize de muhtemelen oturacaktır, benimle yakın el ölçülerine sahipseniz Air modeli elinize tam oturur. Gördüğüm kadarıyla bu mouseun claw ve palm grip için uygun olduğu yazıyordu rapoonun sitesinde.

"As for grip styles, ı'D say the VT9 Air is generally suited for palm and claw grip. It is a medium-sized mouse with a barely pronounced hump, which should make it generally suit medium-sized and smaller hands. For reference, my hands are 19 cm long and 10 cm wide, and ı found the VT9 Air comfortable in claw grip." şeklinde uyumluluk belirten bir incelemeye rastladım. Problem yaşamazsınız diye düşünüyorum, aynı yerde daha büyük ellere sahip kişilerin palm gripte problem yaşayabileceği belirtilmiş.
Şuan D 2 Pro 1k ile VT9 Air arasındayım. VT9'da 4k dongle harici alınıyor sanırım kutu içinde yok.

Hayır hocam yanında geliyor, küçük dongle ile de 4KHz'ye ulaşabiliyorsunuz.

Vt9 Air modelinin yanında 4K dongle mevcut.

Teknobiyotik böyle cevap vermiş hocam.

Screenshot_20250317_143105_Chrome.jpg

Teknobiyotik böyle cevap vermiş hocam.

Eki Görüntüle 2447683

@Snowsat hocam aldı, onun yize yorum yapması daha iyi olur.

Teknobiyotiğin ürün hakkında çok bir bilgisi yok açıkçası, bana ChatGPT'den aldıkları yanıtı attılar😀

Ki Air modelinin özellikle amacı 4KHz olması, bu yüzden kesinlikle çıkıyor diyebiliriz. Bence alın geçin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı