Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Hocam ona fingertip deniliyor onun için Viper daha iyi olur.

Hocam görseldeki Claw gibi avucunu yaslıyorum ama parmaklarım Palm'e yakın. Avuç içim Palm gibi tamamen fare üzerinde değil. İkisinin arası. Fingertip olmadığından eminim.

Hocam Razer'lar hakkında çok bilgim yok maalesef ama palm tutuyorsanız DeathAdder, claw ya da finger tip kullanıyorsan Viper daha iyi olur. Onun dışında kronik scroll problemi dışında çok sorun yaşayan görmedim.

İlla Razer olmalı diye bir kriterim yok aslında. Sadece kablosuz istiyorum. Şarjlı olması da benim için daha iyi pille uğramamış olurum. Önerebileceğiniz model var mı? Satın alma opsiyonlarıma uyarsa düşünebilirim.

Screenshot_20250314_180245_Chrome.jpg

Alınmaz hayır. Muadillerine göre tek artışı marka adı 😂
Önereceğiniz muadil modeller nelerdir?

İlla Razer olmalı diye bir kriterim yok aslında. Sadece kablosuz istiyorum. Şarjlı olması da benim için daha iyi pille uğramamış olurum. Önerebileceğiniz model var mı? Satın alma opsiyonlarıma uyarsa düşünebilirim.
Bütçe çıkıyorsa scyrox alabilirsin.

İyzico ile %10 + 300 cashback de var.

Bütçen çıkmıyorsa ikisinden biri olabilir, shape i sana uyuyorsa.

Bütçe çıkıyorsa scyrox alabilirsin.

İyzico ile %10 + 300 cashback de var.

Bütçen çıkmıyorsa ikisinden biri olabilir, shape i sana uyuyorsa.

Scyrox alabileceğin en F/P ürün kendi bütçesindeki. Lamzu'nun alt markası. Palm tutmadığın sürece V6 veya V8 bakabilirsin.
Oyun oynarken hiç dikkat etmediğim için oyuna girip denedim. Ben kesinlikle Palm şeklinde tutuyorum. Şuan kullandığım fare Lecoo M1101, iri olmasına rağmen özellikle serçe parmağımı ağrıtıyor. Boyutlarına rağmen yine de küçükmüş gibi hissediyorum, en azından daha geniş bir mouse daha çok işimi görebilir çünkü ellerim büyük. Attığınız fareleri inceledim. Hepsi benim kullanımım için küçük kalacak gibi gözüküyor. Scyrox taksit de işin içine girince 2900TL' lere ulaşıyor, öbür şekilde de maalesef peşin olarak alma şansım yok. Diğer iki modelden VT9 Air hoşuma gitti ama biraz ufak gözüküyor. Ben elimi biraz daha destekleyecek, Basilisk V3 X HyperSpeed veya Logitech G502 bir fareyle daha rahat ederim gibi hissediyorum. Başka öneriniz var mı acaba?

Ek olarak 2500'e çıkabilsem de 2000 civarına eğer mümkünse halletmek istiyorum.

Hocam görseldeki Claw gibi avucunu yaslıyorum ama parmaklarım Palm'e yakın. Avuç içim Palm gibi tamamen fare üzerinde değil. İkisinin arası. Fingertip olmadığından eminim.

Eki Görüntüle 2445453

Önereceğiniz muadil modeller nelerdir?
Hocam o görsel biraz yanlış şöyle bırakayım
1741978954305.jpeg

Hocam bir de aklıma bu model geldi.

Tutuşunuza uyar mı bilmiyorum ama ekstradan aklıma bu geldi sadece. Bir bakın derim.

Oyun oynarken hiç dikkat etmediğim için oyuna girip denedim. Ben kesinlikle Palm şeklinde tutuyorum. Şuan kullandığım fare Lecoo M1101, iri olmasına rağmen özellikle serçe parmağımı ağrıtıyor. Boyutlarına rağmen yine de küçükmüş gibi hissediyorum, en azından daha geniş bir mouse daha çok işimi görebilir çünkü ellerim büyük. Attığınız fareleri inceledim. Hepsi benim kullanımım için küçük kalacak gibi gözüküyor. Scyrox taksit de işin içine girince 2900TL' lere ulaşıyor, öbür şekilde de maalesef peşin olarak alma şansım yok. Diğer iki modelden VT9 Air hoşuma gitti ama biraz ufak gözüküyor. Ben elimi biraz daha destekleyecek, Basilisk V3 X HyperSpeed veya Logitech G502 bir fareyle daha rahat ederim gibi hissediyorum. Başka öneriniz var mı acaba?

Ek olarak 2500'e çıkabilsem de 2000 civarına eğer mümkünse halletmek istiyorum.
Eloshapes adlı site üzerinden farelerin boyutlarını karşılaştırabilirsin. Tek önerim Scyrox.

Hocam bir de aklıma bu model geldi.

Tutuşunuza uyar mı bilmiyorum ama ekstradan aklıma bu geldi sadece. Bir bakın derim.
Sanırım bu da küçük kalacak hocam.

@magnifique25 hocam öneriniz mevcut mu? Rapoo' nun isminin geçtiği bir konuda mesajınızı gördüm de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı