Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Lütfen Rapoo,Ajazz cart curta para verme hocam,ne tarz bişe aradığını söyle sana seçenek sunayım ben.Kimi kurtarsak kârdır.
El ölçüm 19a 10, şuan kullandığım mouse Lecoo MG1011. Tasarımsal olarak bu tip mouseları daha çok seviyorum ama halihazırda kullandığım mouse elimi ve özellikle serçe parmağımı ağrıtıyor. Ayrıca avuç içim boşmuş gibi hissediyorum. Baş parmak desteği olan mouselar genel olarak daha rahat hissettiriyor. Palm tutuyorum. Kablosuz bir mouse istiyorum ve elbette pilli değil de bataryalı olması benim için avantaj. 2000 bandında halledebilirsem benim için daha iyi olacak, 2500-3000'lere pek çıkmak istemiyorum. @Yuiis hocam Rapoo'yu öneriyordu, sizin önermeme sebebiniz ne acaba?

Taksitsiz Darmoshark M3S Pro alabilirsin, Gaming gende taksit var mı bilmiyorum ama var ise scyrox V8 alabilirsin.
Boyutları ufak kalıyor, elime uyar mı emin değilim. Scyrox modellerinde Claw için daha uygun olduğu yazıyor ben Palm tutuyorum.
Piyasada baş parmak destekli güzel fareler az hocam.
Ergonomik olursa baş parmak desteğinden feragat edebilirim.

Boyutları ufak kalıyor, elime uyar mı emin değilim. Scyrox modellerinde claw için daha uygun olduğu yazıyor ben palm tutuyorum.

Palm istiyorsan direkt M3 de bakılabilir, büyük bir mouse. Baş parmak destekli Razer Basilisk'ten iyi bir mouse var mı bilmiyorum.

Boyutları ufak kalıyor, elime uyar mı emin değilim. Scyrox modellerinde Claw için daha uygun olduğu yazıyor ben Palm tutuyorum.

Boyutları M3 ile bayağı benzer, bütçe oralara çıkarsa alınabilir.

Palm istiyorsan direkt M3 de bakılabilir, büyük bir mouse. Baş parmak destekli Razer Basilisk'ten iyi bir mouse var mı bilmiyorum.
İkisine de vade farksız taksit yapmıyor maalesef.

Geri
Yukarı