Ergonomik mouse olarak en iyi seçenek bu olur sanırım.Ergonomik olursa baş parmak desteğinden feragat edebilirim.
Teşekkür ederim. Wraithesports vade farksız taksit maalesef yapmıyor. :/ alternatif başka satıcı da yok sanırım. DeathAdder V2 HyperSpeed de ergonomik sanırım konu başında önerilmişti. O nasıl?
Teşekkür ederim. Wraithesports vade farksız taksit maalesef yapmıyor. :/ Alternatif başka satıcı da yok sanırım. DeathAdder V2 Hyperspeed de ergonomik sanırım konu başında önerilmişti. O nasıl?
Başta dediğim gibi hocam maalesef razer mouselar konusunda çok bilgim yok ama arkadaşın dediği gibi razer alacaksan en azından deathadder v3, viper v3, basilisk v3. V2 yerine en azından bunlar daha mantıklı bence.Madem Razer alacaksın, Basilisk v3'e de bak.
Öyle bir niyetim yok soruyorum. Razer'a karşı bir sempatim yok. En azından Mediamarkt'da deneyip alma şansım olan ve taksitle alabileceğim modeller. Scyrox da aynı şekilde Trendyol üzerinden kuponumla hemen hemen Wraith fiyatına taksitle alabileceğim bir model ama deneme şansım yok.Madem Razer alacaksın, Basilisk v3'e de bak.
Konu başından beri adı geçen 3 model bunlar zaten, Basilisk ve Viper'da pil olduğu için çok sıcak değilim. DeathAdder'ı @fercklenn hocam kullanıyordu. Bi de garip bir şekilde önerilen modeller arası da uçurum, Rapoo'lar 1500 civarı iken bi 3 bine çıkıyoruz bir model civarı. Sanırım çoğunda PAW 3395 sensör var. Açıkçası 8K veya 4K olarak asla kullanacağımı düşünmüyorum çünkü sürekli şarja takmakla da uğraşmak istemiyorum ayrıca e spor oyunlarıyla çok aram yok ve o kadar rekabetçi seviyede de oynamıyorum. Ergonomi konusunda da Palm tutuşa en uygun mouse tipi hangisi? Konudaki çoğu mouse simetrik çünkü.Başta dediğim gibi hocam maalesef razer mouselar konusunda çok bilgim yok ama arkadaşın dediği gibi razer alacaksan en azından deathadder v3, viper v3, basilisk v3. V2 yerine en azından bunlar daha mantıklı bence.
Maalesef razerlar konusunda biraz da markaya para veriyorsunuz ayrıca eli büyük olup ergo sevenler için piyasada da çok mouse yok maalesef.Rapoo'lar 1500 civarı iken bi 3 bine çıkıyoruz
Ne bela bir şeymiş ele uygun fare seçmek. İnanın konu başından beri Razer önerilmediği için Razer'dan soğudum... Şuan çok kararsız durumdayım.Hocam o zaman en iyisi deathadder v3 hyperspeed plur sizin için. Tüm kriterlerinizi anca o karşılıyor gibi.
Kronik scroll problemi var ama ondan da haberiniz olsun.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bütün mouselar genel olarak birbirine benzemeye başladı. Logitech G Pro benzeri simetrik ufak bir tasarım. İş sadece performansa yönelmiş gibi, ergonomi 2. Planda. Varsa yoksa sensör, Hz vs. vs.Maalesef razerlar konusunda biraz da markaya para veriyorsunuz ayrıca eli büyük olup ergo sevenler için piyasada da çok mouse yok maalesef.
Ne bela bir şeymiş ele uygun fare seçmek. İnanın konu başından beri Razer önerilmediği için Razer'dan soğudum... Şu an çok kararsız durumdayım.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bütün fareler genel olarak birbirine benzemeye başladı. Logitech G PRO benzeri simetrik ufak bir tasarım. İş sadece performansa yönelmiş gibi, ergonomi 2. planda. Varsa yoksa sensör, Hz vs. vs.
Evet öyle biraz, özellikle ergo mouse modelleri daha az.Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bütün mouselar genel olarak birbirine benzemeye başladı. Logitech G Pro benzeri simetrik ufak bir tasarım. İş sadece performansa yönelmiş gibi, ergonomi 2. Planda. Varsa yoksa sensör, Hz vs. vs.
Yaşlandım sanırım rekabetçi ile pek bir aram kalmadı. Eskiden LoL oynardım onu bıraktım. Kardeşim Valorant oynuyor, en rekabetçi sayılabilecek senaryo ona ait. Ben son zamanlarda genel olarak Battlefield 1 ve Hell let Loose oynuyorum. Bunlar haricinde hikayeli oyunlar daha yoğun diyebilirim. Çok nadiren LoL girerim belki ama saçma sapan farelerle yıllarca oynadığım için emin olun sıkıntı yaşamam. Benim genel olarak istediğim şey rahat ve sürekli pil ya da şarj düşünmeyeceğim bir mouse. Beni yeni bir mouse almaya iten şey okulda bilgisayar kullanmam gerektiği zaman kablonun bir işkenceye dönüşmesi. Aynı zamanda kardeşim yüksek Hz daha profesyonel bir mouse istediği için almak istiyorum. Yoksa ucuz yollu wireless ufak bir fare de günlük hayatta sorunuma çözüm olurdu.Hocam sen rekabetçi oyunlar oynamak için alacaksın değil mi bunu?
Glorious ölçü olarak güzel gözüküyor. Aynı zamanda düz siyah ve sade gözüme de hoş geldi. Palm tutuş için hangi yapı daha uygun acaba. Kamber noktası nerede olmayı yani, arkaya yakın mı yoksa ortada mı?Bir de glorious model d 2 pro buldum ama ürün hakkında çok fikrim yok.
@enzyyx hocam bu model nasıldır, sen daha iyi bilirsin.
Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Gaming Mouse (GLO-MS-PDWV2-1K-B)
Ultra hafif 60 gram ağırlık Sağ el için ergonomik şekil 100 milyon tıklamaya dayanıklı optik anahtarlar BAMF 2.0 26K Sensörwww.gaming.gen.tr
Evet öyle biraz, özellikle ergo mouse modelleri daha az.