Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Ayrıca kronik scroll sorunlu olduğu kesin, direkt o sebepten bile almazdım ben açıkçası.

Onu ben de gördüm hocam, çok uzun kullanıma bağlı mı oluşuyor yoksa tamamen rastgele gelişen bir şey mi?

Sorun değil hocam, teşekkür ederim. Sanırım sadece tek bir mcu bulunuyor, bence tercih Glorious'tan yana olursa daha iyi olacaktır.

Onu ben de gördüm hocam, çok uzun kullanıma bağlı mı oluşuyor yoksa tamamen rastgele gelişen bir şey mi?
Çok uzun kullanımda olduğunu sanmıyorum, kimde görsem genelde 1-2 sene bazen daha kısa sürede bile oluşabiliyor.

Şu attığım videoda kullanan adamın da videoyu çektikten bir süre sonra scroll problemi olmuş, yorumlarda söylüyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncehesap'taki Glorious da dongle resmi gözükmüyor. Trendyoldaki satıcılarda mevcut. Acaba yanında geliyor mu?

Bence çok rahatsız edici bir olay, encoder değişimi uğraştıran bir şey diye biliyorum. TTC'nin encoderlerine güvenmeme sebebim de kronik sorunları biraz, Kailh tercih ederim genelde.

@Yuiis hocam hakkımda kısmınızdaki e postayı kullanıyor musunuz? Merak ettim

Bence çok rahatsız edici bir olay, encoder değişimi uğraştıran bir şey diye biliyorum. T.C.'nin encoderlerine güvenmeme sebebim de kronik sorunları biraz, Kailh tercih ederim genelde.

Hem uğraştırıcı hem de o kadar para verip üstüne böyle bir sorun yaşamak üzücü. Ayrıca HyperSpeed'i geçtim Pro olan versiyonlarda da aynı sorun var diye biliyorum.

Aktif olarak kullandığım o değil ama kullandıklarımın arasında. Oraya yazma sebebim forumdaki bir arkadaşa bir şey anlatacaktım ama konu boşa uzamasın diye oradan yazmasını istemiştim.

4/8KHz yazıyor ise kesinlikle geliyordur.
Ben de aynı fikirdeyim.

Gelmek zorunda 8khz olan modeliyse.
Pazar pazar cevap verirler mi sanmam ama yarın yazıp satın alayım o zaman. İkinize de vakit ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim, gerçekten çok ilgilendiniz. Konuya destek veren diğer tüm arkadaşlara da teşekkürler. Glorious D 2 Pro 8 konusunda hem fikir miyiz?

Hem uğraştırıcı hem de o kadar para verip üstüne böyle bir sorun yaşamak üzücü. Ayrıca HyperSpeed'i geçtim Pro olan versiyonlarda da aynı sorun var diye biliyorum.

Razer'in eski(4-5 yıl) klavyelerinde bile telli stabilizerlerden vazgeçememesinden belliydi, uzun süredir kullandıkları teknolojilerin bazılarını bırakmıyorlar ve çoğu kişi için sorun oluyor.

Aktif olarak kullandığım o değil ama kullandıklarımın arasında. Oraya yazma sebebim forumdaki bir arkadaşa bir şey anlatacaktım ama konu boşa uzamasın diye oradan yazmasını istemiştim.

Bayağı mantıklı hocam, ben de ufak bir mail çekeceğim şimdilik

Glorious D 2 Pro 8 konusunda hem fikir miyiz?
En mantıklısı o olur gibi ama hangi siteden alacağınız konusunda da dikkat edin. Üründe genel olarak sorun yok ama teknoloji şans işi olduğu için size sorunlu ürün de gelebilir. O yüzden iade veya değişim konusunda sorun yaşamayacak bir siteden alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…