Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
4000
Evet usb 2.4 ghz alıcısı çıkıyor içerisinden kablosuz bir mouse olduğu için. Bu arada özellikle Razer'ı ayrı seviyorsunuz anladığım kadarıyla ama çok daha iyi alternatifleri var. Çok yüksek bir bütçeniz yoksa paranız da cebinize kalır. Razer'a şu anda ekstra bir marka parası da veriyoruz maalesef.
Haklısınız bu durum ismi olan her markada oluyor biraz daha orta - alt ürünlerine düzgün malzeme yapmıyorlar alternatiflere de bakayım ben.

Ben 1.5 senedir aktif kullanıyorum. Pil ile söylenilen süreleri veriyor. Hem fps hemde hikayeli oyunlarda güzel hissiyatı var sorun yaşamadım. Sensörde herhangi bir takılma yada tuşlarda bir problem oluşmadı. Tutuş şeklim claw grip. Orta bir ele sahibim. Palm grip tutuşta da elime oturuyor mouse ama claw gripde rahat ettiğim için öyle kullanıyorum. Eliniz küçük değilse alabilirsiniz. Birde pil ile 82 gram ağırlık size ağır gelir mi ona bakın. Ben 95 gramdan geçtiğim için sorun yaşamadım. 2500 TL'den fazla vermeyin bu mouse'a. Yine de daha iyi alternatifleri var bilginiz olsun.
hocam bazıları sık sık bağlantının kesildiğini yazmış. siz bu durumu hiç yaşamadınız mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı