Elektronik Razer Viper V3 Pro - 5.120 TL - Amazon

• Konuyu başlatan nVr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.528
Razer'a 5K vermektense Sword X'e 6k vermek hmm.
Sen o mouse a 5100 TL verebilirsin. Yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi Scrol sorunu var, sensör kalitesi deme bana şuan piyasdaki +3500 TL bandındaki mouselar arasında sensör hissiyat farkı yok denilebilir. Sword X daha iyi malzeme kalitesine sahip ve çok daha hafif.

Sen o mouse a 5100 TL verebilirsin. Yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi Scrol sorunu var, sensör kalitesi deme bana şuan piyasdaki +3500 TL bandındaki mouselar arasında sensör hissiyat farkı yok denilebilir. Sword X daha iyi malzeme kalitesine sahip ve çok daha hafif.
Bozulunca tamir ettire ettire kullanirsiniz.

Bozulunca tamir ettire ettire kullanirsiniz.
Aynen sonra garanti gitsin cope kendin yapınca . Yada mouse tamiri için 1 ay bekle garantiyi
Ayrıca Razer fanboy duyguların tetiklenebilir çünkü o Razer'ın tüm yeni sensörlerini Pixart yapıyor zaten ve kendi yaptığı paw3950HS ,Razer Focus pro 35K ile resmen aynı.

Daha konuşmayın hocam batiyorsunuz.

Bir ürün herkesin beğenisine ihtiyacına uymaz.
Alternatif yazılması iyidir.
Bir mouse için bu kadar para dökecek biri bütün alternatifleri görmek değerlendirmek ister.
Ancak şu pokemon kafasını bırakın.

Amazon yorumlarını incelerken ürün kutusundan 8k hz dongle çıkmadığına dair şikayet gördüm. Alan var mı bu mouseu, bilgi verebilir mi? Heryerde 8-9 bin bandında olan ürünün 5 bin bandında olması açıkçası beni şüphelendiriyor.

Dahili BileşenlerRazer Viper V3 Pro, Razer Mouse Grip Tape, Razer HyperPolling Wireless Dongle, USB Type A to USB Type C Kabel

Yazıyor bilgilerde, ben aldım pazartesi teslim gözüküyor. Pazar günü getirirlerse bilgisini netleştiririm.
Evet, bileşenlerde yazıyor ama dediğim gibi eksik içerik şikayeti var. Mouse eline geçince kısa bir inceleme yaparsan sevinirim.

Evet, bileşenlerde yazıyor ama dediğim gibi eksik içerik şikayeti var. Mouse eline geçince kısa bir inceleme yaparsan sevinirim.

Bugün, az önce elime ulaştı. Kutusundan hiçbir eksik çıkmadı, ilk izlenimlerim Ultimate'den sonra aşırı hafif gelişi. Ayar olarak da farklılıklar var, 8000 Hz çalışıyor bir problem gözükmüyor. Ultimate'den çok hafif olduğu için ilk izlenim olarak malzeme kalitesi ucuz gibi hissettiriyor ama bir o kadar da keyifli diğerine göre, yanları kauçuktu komple aynı malzeme kullanılması güzel hissettiriyor.

Bugün, az önce elime ulaştı. Kutusundan hiçbir eksik çıkmadı, ilk izlenimlerim Ultimate'den sonra aşırı hafif gelişi. Ayar olarak da farklılıklar var, 8000 Hz çalışıyor bir problem gözükmüyor. Ultimate'den çok hafif olduğu için ilk izlenim olarak malzeme kalitesi ucuz gibi hissettiriyor ama bir o kadar da keyifli diğerine göre, yanları kauçuktu komple aynı malzeme kullanılması güzel hissettiriyor.

Yanları kauçuk mu hocam eğer kauçuk ise - yazar buna çünkü bir sonra aşınıyor kauçuğu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı