Razer Viper V3 Pro'nun 5.120 TL olması normal mi?

Mubby

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500,Sapphire RX 6600,16 GB DDR4 3200MHZ RAM,A520M K V2,1 TB MLD M300 SSD
Arkadaşlar Razer Viper V3 Pro alacaktım, bildiğim kadarıyla piyasa fiyatı 8000 TL. bu linkle karşılaştım, sizce dolandırıcılık mı?

Razer Viper V3 Pro - Ultralight Kablosuz Espor Oyun fareyi (8K Hz HyperPolling, 54G hafif tasarım, Focus Pro Sensör 35K DPI, HyperSpeed Kablosuz, 95 saat pil ömrü) Siyah Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon tarafından satılıyor, sahte olmasının imkanı yok. Ben bile almayı düşünüyorum şu an.

Hocam normalde Amazon yazmaz mı ama diğer 8000 TL olanda Amazon yazarken bunda amazon.com.tr yazıyordu alacağım ama içim içimi yiyor yani hiç iadeyle uğraşmak istemiyorum

Hocam normalde Amazon yazmaz mı ama diğer 8000 TL olanda Amazon yazarken bunda amazon.com.tr yazıyordu alacağım ama içim içimi yiyor yani hiç iadeyle uğraşmak istemiyorum
Hayır Amazon.com.tr yazar. Yurt dışından alırsan Amazon yazıyor. Dualsense aldım geçen hafta ve sürekli alış veriş yaparım Amazon'dan.

Hayır Amazon.com.tr yazar. Yurt dışından alırsan Amazon yazıyor. Dualsense aldım geçen hafta ve sürekli alış veriş yaparım Amazon'dan.
Vaktinizi ayırdığınız için teşeşkkür ederim.Günün sonunda o fiyattan aldım,hayırlısı umarım sıkıntısız gelir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı