RC 520 105 Prowheel alınır mı?

sonerylmaz93

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizce bu bisiklet alınır mı? Yaşadığım yer Giresun olduğu için hem sahil gezmelerinde hem de dağ yollarında sürüşler gerçekleştiriyorum. Artık seviye atlamak istiyorum. Bu yüzden modeli düşünüyorum bisiklet sporu ile ilgilenenler var ise onların fikirlerine açığım 😊

Merhaba arkadaşlar, sizce bu bisiklet alınır mı? Yaşadığım yer Giresun olduğu için hem sahil gezmelerinde hem de dağ yollarında sürüşler gerçekleştiriyorum. Artık seviye atlamak istiyorum. Bu yüzden modeli düşünüyorum bisiklet sporu ile ilgilenenler var ise onların fikirlerine açığım 😊

Bence net alınır. Ben 10 bin kilometre RC120 kullandım ve şu an aktik olarak da kullanmaya devam ediyorum ve çok memnunum. Aynı eyler bunun için de geçerlidir. Grupseti güzel, maşası karbon (kadrosunun karbon olmaması dağ yolları için daha iyi), freni ise bu tarz bir bisiklet için mükemmel. TRP HYRD model fren var ve hibrit sistemli. Hidrolik sıvısı kola kadar gelmediği için hiç sıkınısız grupset güncellemesi yapılabiliyor.
Yalnız kullanacağınız dağ yolunda çok fazla sivri taş varsa
10 bin lira pahalı olmasına rağmen bu model daha iyi olabilir gibi. Çünkü bu bisiklet daha çok arazi için yapılmış bir model.
Ama kullanacağınız dağ yolu düz toprak ise RC520 ile de hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Kullanacağım yollarda sivri taş yok o yüzden sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum malum Karadeniz yokuş hep o yüzden beni çok yormasın yeter.

Kullanacağım yollarda sivri taş yok o yüzden sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum malum Karadeniz yokuş hep o yüzden beni çok yormasın yeter.
O zaman alabilirsiniz, hafifliği ile de yokuşlarda çok rahat ettiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı