RDR 1 alınır mı?

BekirBroke

Centipat
Daha fazla  
Ben şahsen Red Dead Redemption 2'yi bitirdim ama sonunda hikayenin devam etmesi için RDR1 oynamak istiyorum ama hala oynanır mı sizce? Çünkü biraz eski görünüyor eğer gerçekten oynanır derseniz oynayacağım.

Ben şahsen Red Dead Redemption 2'yi bitirdim ama sonunda hikayenin devam etmesi için RDR1 oynamak istiyorum ama hala oynanır mı sizce? Çünkü biraz eski görünüyor eğer gerçekten oynanır derseniz oynayacağım.

RDR2'den sonra RDR1 oynama. Ben oynamayı denedim çok kötü geldi oyundan tüm hevesim kaçtı girmek bile istemiyorum. Bence biraz ara ver sonra oyna.

1700TLye alınmaz. Reklam gibi olacak ama gerçekten sadece daha karlı olması için diyorum gamefix.storedan alın.

Gerisini size bırakıyorum, para vermeye değmez (10 senedir falan konsol versiyonuna sahibim anti korsancılar gelmeden söyleyeyim).

Verilmez, ayrıca daha yeni bitirmiş birisi olarak oyunun o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum. Sanırım biraz fazla beklentiye girmişim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı