RDR alınır mı?

Arkadaşlar Steam'den RDR 2'yi 20 dolara alsam pişman olur muyum? Halihazırda başka oyunlara yatırmak mı daha mantıklı?
Epic'ten al orada daha ucuz ama alırkende Papara kullanıyorsan Papara'dan al. Gpay diye saçma bir sistem var Epic'te. Ben Far Cry 3 aldım Gpay'i beceremeyince Papara'dan yaptım ödemeyi.

Konsol güzel ama Türkçe oynaması için kırdırması lazım. Eğer İngilizcesi iyiyse konsoldan da alınabilir.
Haklisin..Benim kasdettigim bu oyun basli basina konsol alma sebebi.RDR,Last Of Us,God Of War falan oynayarak oyun hayatina baslayan birisi diger oyunlardan cok keyif almiyor.Bu oyunlar gercekden cok tatmin edici(GTA ayri konunlandiriyorum)

Red Dead Redemption 2 alsan pişman olmazsın güzel oyun hikayesi ve Online'ı ile tadından yenmez ama bence Epic Games'ten alman daha mantıklı olacaktır çünkü kupon ile beraber oyun 250TL gibi bir fiyata satılmakta.

Epic'ten herhangi bir oyun almamayı düşünüyorum şahsen 300 fazla veririm Steam'den alırım.

Teşekkürler sen git tekelcilik yapan firmadan al dostum yarın bir gün burada post açma Epic oyunu başlatırken hata veriyor diye.

Dostum sadece satın aldığın platform Epic oynadığın yer yine rocstar Games Launcher arasında bir fark yok değmez sadece boşuna vereceksin o kadar parayı.

Dostum sadece satın aldığın platform Epic oynadığın yer yine rocstar Games Launcher arasında bir fark yok değmez sadece boşuna vereceksin o kadar parayı.

Ben aynı zamanda Steam profil kasıyorum bir de oyunlarım parça parça olsun istemiyorum tek bir Launcher'den başlatayım ama senin dediğinde mantıklı.

Yok hocam Steam'e tapmak kolaya gelir boşverin alsın versin parasını. Bizde ucuza oynayalım. :)

Ben aynı zamanda Steam profil kasıyorum bir de oyunlarım parça parça olsun istemiyorum tek bir Launcher'den başlatayım ama senin dediğinde mantıklı.

Dostum istediğin yerden al ama yine başlattığın yer aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı