RDR alınır mı?

Alınır, beğenmezsen iade et.

2 saate zaten pek hikayeye giriş olmuyor tanıtım gibi bir şey ve baş kısım yani karlı kısımlar sıkıcı, oyunda 200 saat geçirmiş birisi olarak söylüyorum. RDR2 10.saate falan hikayesi açılır.

2 saate zaten pek hikayeye giriş olmuyor tanıtım gibi bir şey ve baş kısım yani karlı kısımlar sıkıcı, oyunda 200 saat geçirmiş birisi olarak söylüyorum. RDR2 10.saate falan hikayesi açılır.
Hocam, bu tarz oyunları oynamayıp belki deneme amaçlı alıp oynayabilir, sevmezse iade eder diye düşündüm. Arkadaş GTA 5 seviyormuş daha çok. Ama yine de deneyebilir yani, başı iyi geçtiyse bağımlısı olur.

Hocam, bu tarz oyunları oynamayıp belki deneme amaçlı alıp oynayabilir, sevmezse iade eder diye düşündüm. Arkadaş GTA 5 seviyormuş daha çok. Ama yine de deneyebilir yani, başı iyi geçtiyse bağımlısı olur.

GTA hoşuna gittiyse arkadaşın, Mafia, Max Payne falan da hoşuna gider bence.

Evet alınır, ancak hocalarımın da yukarıda belirttigi gibi ilk saatler biraz sıkıcı geçebilir. Ama daha sonra oyun açılıyor, bir anda akıp gidiyor nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz

Son düzenleme:
Yine de oynayın ama, ilk oynadığımda kibarca geri zekalı😃arkadaşlarım sağ olsun sizinkinden çok daha büyük spoiler yemiştim. Oyun yine de kendini çok akıcı şekilde oynattırmıştı.
Evet maalesef bu oyundan bende direkt spoiler yedim ama oynayınca sanki hiç yememişim gibi duygulandırdı beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı