RDR 2 150 TL'ye alınır mı?

Canklct

Decapat
Katılım
9 Temmuz 2021
Mesajlar
244
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öğrenciyim (öğrenci olduğumu bütçem kısıtlı olduğu için belirttim). 150 TL'ye RDR 2 alınır mı? Daha sonradan ücretsiz olacak diye korkuyorum. Sistemim yüksek. Şu an God of War'ı %60 bitirmiş durumdayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta önce Epic Games'den 90TL'ye aldım. 150 TL'nin altında kolay kolay bulamazsın ama sık sık 150 TL'ye de iniyor. Yani acele etme. Aldığında kesin olarak oynamaya başlayacaksan al.
 
Bir ara Epic Games'de 60₺ indirim kuponu ile birlikte 90₺'ye geliyordu. Eğer hâlâ geçerliyse Epic Games'i tercih et bence. Ama o teklif hâlâ geçerli değilse 150₺'ye kesinlikle değecek bir oyun. Maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceksen alabilirsin. Üstelik GTA 5 gibi aynı firmanın elinden çıkmış efsane bir oyun 8 sene sonra ücretsiz oldu. Red Dead Redemption 2 çıkalı daha 3 sene oldu. Nereden baksan bir 6 yıl daha var ücretsiz olmasına. 6 yıl yoksada önümüzdeki 3 sene içerisinde ücretsiz olmayacağı kesin.
 
Bence alınır, RDR 2 gerçekten çok iyi bir oyun, ayrıca şu anda Türkçe yamada yapabiliyorsun yani alırsan bence kesinlikle Türkçe yama yap hikayeyi anlayarak bayağı keyifli bir şekilde oynarsın neyse bence alınır, RDR 2 mekanikleri olsun grafikleri olsun geçen sene uzaktan eğitimde eğlenerek oynadığım bir oyundur :D
 
Eğer para olarak çok darda isen sonra al, artık bu fiyata düşüyor zaten çoğu zaman. Şu an durumunda sorun yoksa düşünmeden al.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı