S25 FE alınır mı?

ddnizroze

Decapat
Katılım
2 Aralık 2023
Mesajlar
79
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Stock Soğutucu
MSI PRO B550M-P
Corsair 2x16gb 3600mhz CL18
Asus Dual OC Rx 6700XT
Kioxia Exceria Plus G3
Xaser MG3147 650W 80+ Bronze
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda telefon alacağım ve 2 seçeneğim var A56 veya S25 FE ve daha çok S25 FE istiyorum. Ekonomik bağımsızlığım olmadığından babam alacak ve kargo ile telefona izin vermiyor nedense bu yüzden S24 gibi telefonları alamam çünkü MediaMarkt veya Vatan'da yok. Artısı eksisi ile söylerseniz sevinirim hem saat hem de kulaklığım Samsung olduğundan diğer markalardan telefon almak istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S25 FE A56 ile kıyaslanacak bir telefon değil, çok daha üstün. S24 FE bile çok daha güçlü. Alabiliyorsan S25 FE al.
 
S25 FE A56 ile kıyaslanacak bir telefon değil, çok daha üstün. S24 FE bile çok daha güçlü. Alabiliyorsan S25 FE.

Herhangi bir kronik sorunu ya da eksisi var mı uzun süre kullanımda? Çünkü en az 5 sene daha telefon alamayacağım, tek bir sorun bile olsun istemem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S20FE 31499'a kadar inmişti bu fiyata alınır. 33999 civarı ve üstündeki fiyata verilmez. Temiz 2.el S25 S25FE'den çok daha mantıklı bir cihaz. Ayrıca Honor 400 Pro çok daha mantıklı.
 
Kronik sorun duymadım, kendi telefonum S24 FE gayet iyi, en iyi F/P cihazı diyebilirim, tavsiye ederim, düzgün kullanımda 5 yıl rahat gider.
 
S20FE 31499'a kadar inmişti bu fiyata alınır. 33999 civarı ve üstündeki fiyata verilmez. Temiz 2.el S25 S25FE'den çok daha mantıklı bir cihaz. Ayrıca Honor 400 Pro çok daha mantıklı.

Dediğim gibi babam alıyor ve teknolojiye gelince biraz titiz ve Samsung ekosistemine sahip olduğumdan Honor falan düşünmüyorum herkes önerdi ama pek benlik değil zaten 32K S25 FE
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Yeni mesajlar

    Geri
    Yukarı