RDR 2 200TL'ye alınır mı?

Bence bu fiyattan almak için son sansınız olabilir. Fiyat güncellemesi bekliyorum artık daha fazla dayanamazlar. (Örn: rockstar games steamde 24 TL bandındaki L.A. noire oyunun indirim zamanlarında 8-9 tl ye satarken şimdi 144 tl yaptı, bahar indirimnden beri de en düşük 44 tl ye satıyor. Tahminimce rdr2 de 419 tl bandına çıkarılacak. O yüzden kaçırmanızı istemem.)

Bence bu fiyattan almak için son sansınız olabilir. Fiyat güncellemesi bekliyorum artık daha fazla dayanamazlar. (örneğin: Rockstar Games Steam'de 24 TL bandındaki l. A. Noire oyunun indirim zamanlarında 8-9 TL'ye satarken şimdi 144 TL yaptı, bahar indirimnden beri de en düşük 44 TL'ye satıyor. Tahminimce RDR2 de 419 TL bandına çıkarılacak. O yüzden kaçırmanızı istemem.)

Tamamen katılıyorum Rockstar tüm oyunlarına zam getirdi bu oyuna da getirecektir. Bu arada pardon 140 TL'ymiş 160 yazmışım yanlışlıkla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı