Bence sistemin kaldırıyor alabilirsin 90 TL'ye dolar 17 oldu.
Bende de notebook 1050 Ti var alsam mı emin değilim, eskiden mediumda falan 30-40 FPS oynanıyordu ama gelen güncellemelerle durum nedir acaba?
Online ı arkadaşsız sarmaz ama hikayesine kesinlikle verilirMerhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Öncelilkle selamlarMerhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.