RDR 2 90 TL'ye alınır mı?

Bence sistemin kaldırıyor alabilirsin 90 TL'ye dolar 17 oldu.
Bende de notebook 1050 Ti var alsam mı emin değilim, eskiden mediumda falan 30-40 FPS oynanıyordu ama gelen güncellemelerle durum nedir acaba.

Bence sistemin kaldırıyor alabilirsin 90 TL'ye dolar 17 oldu.
Bende de notebook 1050 Ti var alsam mı emin değilim, eskiden mediumda falan 30-40 FPS oynanıyordu ama gelen güncellemelerle durum nedir acaba?

Laptopa acı çektirme ki RDR2 de dokular high altında çok kötü gözüküyor gözlerin acır.

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Online ı arkadaşsız sarmaz ama hikayesine kesinlikle verilir

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Oyunu bitirmiş biri olarak tavsiyem düşünmeden al.

Öncelilkle selamlar
Oyunu ne kadar pc den oymasamda ps4 de oynadim açıkcası ouunu online için alirim diuorsan o konuda bi tık hayal kırıklığna uğrarsın çünkü online hiç sarmiyor ama oyun single player gelince bir şaheser oyun içindeki detaylar hikaye oynanış mükemmel bir oyun tek kelimeyle oyun eğer 50-80 gibi fiyatlara düşere almani tavsiye ediuorum özellikle böyle temali bi oyun ilgini çekiyorsa kesinlikle bi şans vermelisin umarim yardimci olabilmişimdir iyi oyunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı