RDR 2 90 TL'ye alınır mı?

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hiç düşünme al.

Bence alınmaz neden diye soracak olursan Epic Games'de olduğu için diyebilirim achivement sistemi yok oyunu kaç saat oynadığına bile adam akıllı bakamıyorsun.
60 TL az vermeye kesinlikle değer.

Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere malum Epic indirimleri başladı. İndirimdeyken RDR2 almayı düşünüyorum ama oyunun hikayesini zamanında bitirmiştim. Online için alınır mı? Online da ne gibi aktiviteler var? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Online kısmını uzun süre oynadım, öncelikle oyunun Online tarafı belli bir kısma kadar fena değil ama daha sonra bazı arkadaşların da dediği gibi sarmıyor rutine binip sıkıyor. Oyun PC için duyurulduğunda ön sipariş ile aldım o zamandan beri oynuyorum o zamandan beri Rockstar adamakıllı bir güncelleme getirmiyor Online kısmına zaten yavaş yavaş da elini ayağını çekiyor gibi duruyor. Rockstar Grand Theft Auto Online da olduğu gibi düzenli ve oyuna nefes aldıracak güncelleme getirse aslında oyunun potansiyeli yüksek bence ama şimdiye kadar bekledik fakat bir şey göremedik.

Neler yapılıyor diye sorarsan Online kısmında, Online kısmının da kendine ait çok uzun olmayan bir hikayesi var zaten oyunun belli bir saatine kadar onun görevlerini yaparak oyalanıyorsun, bunun yanı sıra meslekler var (bunlar; bounty hunter, trader, collector, naturalist ve moonshiner) onlarında kendi içinde bir level sistemi var onlar kasılabilir ama meslekleri almak için Gold lazım ve Gold hiç kolay kasılmıyor, meslekler dışında çeşitli Event'ler var onlar yapılabilir ama tek başına o da belli bir yere kadar sarıyor, ekip ile oynanacak Event'ler bunlar aslında, onun dışında da adamakıllı yapacak başka bir şey yok görevler vs. hep birbirine benziyor.

Son düzenleme:
Laptopa acı çektirme ki RDR2 de dokular high altında çok kötü gözüküyor gözlerin acır.
1050 Ti çok küçümsemişim dokular ultrada bazı ayarlar gölge falan yüksekte, Ultra-Med-Low mix bir ayar yaptım gayet akıcı oynattı bazen şehirlerde falan 26-27 olduğu oluyordu ancak nadirdi. Rahatça ana hikayeyi bitirdim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    3,5 MB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    3,8 MB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
1050 Ti çok küçümsemişim dokular Ultra'da bazı ayarlar gölge falan yüksekte, Ultra-med-Low mix bir ayar yaptım gayet akıcı oynattı bazen şehirlerde falan 26-27 olduğu oluyordu ancak nadirdi. Rahatça ana hikayeyi bitirdim.

Çözünürlük nedir hocam akıcı oynamaktan kastınız 60FPS mi oluyor akıcı 30FPS falan oynadıysanız akıcı olmuyor pek o

Çözünürlük nedir hocam akıcı oynamaktan kastınız 60FPS mi oluyor akıcı 30FPS falan oynadıysanız akıcı olmuyor pek o
Çözünürlük 1080p, ikinci resmi kırptım 4 MB aşıyor diye yüklenmiyordu.
30 FPS çok akıcı değil haklısın ama şöyle söyleyeyim, Valorant, LoL gibi bir oyun olsaydı evet gerçekten berbat olurdu ama RDR2 zaten kendi mekanikleri ağır bir oyun olduğu için PlayStation'da 30 FPS oynarsın da akıcı gelir ya onun gibi oldu bana. 60 olsaydı daha iyi olurdu ama ya keşke 60 FPS olsaydı diye de düşündürtmedi beni.
İşin aslı, ne kadar ekmek o kadar köfte 1050 Ti bence iyi iş çıkardı RDR2'de. Hiç pişman ettirmedi oyunu aldığıma.

Çözünürlük 1080p, ikinci resmi kırptım 4 MB aşıyor diye yüklenmiyordu.
30 FPS çok akıcı değil haklısın ama şöyle söyleyeyim, Valorant, LoL gibi bir oyun olsaydı evet gerçekten berbat olurdu ama RDR2 zaten kendi başına ağır bir oyun olduğu için PlayStation'da 30 FPS oynarsın da akıcı gelir ya onun gibi oldu bana. 60 olsaydı daha iyi olurdu ama ya keşke 60 FPS olsaydı diye de düşündürtmedi beni.
İşin aslı, ne kadar ekmek o kadar köfte 1050 Ti bence iyi iş çıkardı RDR2'de. Hiç pişman ettirmedi oyunu aldığıma.

Oyunu Full 30FPS oynayınca çok batmıyor göze fakat Online sistemi daha çok yorduğu için 60'dan 30'a düştüğü oluyor öyle olunca 10FPS gibi geliyor gözüme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı