RDR 2 açık dünyası sarar mı?

Buna tecrübe ederek karar verebilirsin. Herkesin hayatına kimse karışamaz ben bu şekil giyinirim bu bayan şu şekil giyinir. Senin tecrübe etmen lazım. Ama beni sarmıyor.

Tam olarak böyle, ayrıca millet sonradan açılır diye nasılda milleti kandırıyor aklım almadı, açılıyor dedikleri kısım 6. chapter falanherhalde.

Hayır. 2 saatlik bölümü bitirip açık dünya ya çıktığında oyuna başlamış oluyorsun. Açılıyor dediğimiz kısım bu.

Hayır. 2 saatlik bölümü bitirip açık dünya ya çıktığında oyuna başlamış oluyorsun. Açılıyor dediğimiz kısım bu.
Bütün rdr2 eleştiri ve kötü yorumlarına dislike basıyorsunuz hocam, ayrıca açılıyor dediğiniz kısımda oyun hiç açılmıyor, sadece oyunun ilk sahneleri bitiyor. Oyun aynı hantallığıyla devam ediyor.

Hem dolu açık dünya hem de hızlı oynanış için Dying Light serisi çok iyi.

O serinin hızlı oynanışı olmasının sebebi RDR2 kadar gerçekçi animasyonları olmaması. RDR2 bu animasyonları ve gerçekçiliği hantal bir oyun olduğu için sağlıyor. Hem böyle animasyonları ve grafikleri olup, hem de çok akıcı olan tek oyun TLOU part 2 oda açık dünya değil.

Sadece senin yorumuna bastım dislike. Eski konularda elbet basmışımdır gömene. Oyun hantal zaten, bunu inkar eden yok. Biz açık dünyaya bırakmasına ve eğitimin bitmesine açılıyor diyoruz. Seversin sevmezsin senin bileceğin iş.

Abi aman diyim RDR2'yi sakın eleştirmeyin burada. Yaş bilgileri doğruysa koca koca adamlar fanboy olmuş namusu gibi koruyor oyunu

Şaka tabi eleştirin; Dünyanın en abartılmış oyunu. Hantal hareketler, dandik düşük çözünürlük kaplamalar, çok iyi olması gerekirken vasat vuruş hissi... Ama oynayın 23123 saat sonra açılıyor oyun.

Dunyanin en iyi acik dunyasina sahip. Oyle bir sey daha once tecrube etmemistim. Spoiler vermemek adina soyle diyim. Ormanin icinden veya issiz yerlerden gecerken cok degisiik gruplara rastliyorsun. Degisik insanlara rastliyorsun. Oyun asiri iyi acik dunyaya sahip
GTA 6 da oyle olur mu acaba?

Git tren rayı yapan adamları izle geyik avla yüz balık tut yapacak şey çok hepsi gerçekçi grafiklerle saran aktiviteler ben oyuna girdiğimde görev yapmadan birkaç saat nasıl geçti anlamıyorum bile.

Okul zamanı RDR 2 bitirmem imkansız, bitirsem de hiçbir şey anlamam. İndirsem açık dünyada takılmak sarar mı, görev falan yapmadan.

Denemeden bilemezsin ama oyunda av görevleri hırsızlık görevleri ( görev dediğim öyle gidip görev almak gibi değil otomatik varlar)haydut görevleri vb var eğlenerek yapabilirsin mesela 3 tavşan öldür gibisinden veya 3 kişiyi soy veya 2 efsanevi hayvan öldür gibisinden onları yapman bayağı uzun sürüyor ve eğlenceli.
Onun dışında müzik açıp şehirde dolasabilirsin kampta yemek yiyebilirsin.
At ile nehir kenarında yürüyebilirsin NPC'lerle ugrasabilirsin ev soyabilirsin tabii bunlar sana eğlenceli gelmeli ilk önce zevk almayadabilirsin ama ben gökyüzüne bakmaktan bile zevk alıyorum.( ama oyuna girer girmez acik dünyaya açılamiyorsun 2-3 görev yapman lazım bilmiyorsan)

Açılıyordan ne anlıyorsunuz ki siz açılıyor derken oyunun hikayesi sizi içine alıyor oyun sarmaya başlıyor açılıyordan zannettiginiz nedir bu kadar açılmasına laf ettiğinize göre gerçekten büyük bir şey bekliyordunuz. Sevmediyseniz her yerde oyun çok kötü demenize gerek yok konu sahibi deneyip kendisi görebilir ayrıca konuda RDR'nin açılması ile ilgili hiçbir şey yokken sırf kötülemek için çok sonradan açılıyor demişsiniz :d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…