RDR 2 açık dünyası sarar mı?

Aşırı ağır bir temposu var oyunun herkese gitmiyor. Çok sonradan açılıyor ve bayağı hantal bir oyun motoru var. Oyun güzel, gerçekçiliğin dibine vuruyorsunuz her anlamda ama oynanıştan çok çalıyor.

Tam olarak böyle, ayrıca millet sonradan açılır diye nasılda milleti kandırıyor aklım almadı, açılıyor dedikleri kısım 6. chapter falanherhalde.

Aşırı ağır bi temposu var oyunun herkese gitmiyor. Çok sonradan açılıyor ve baya hantal bi oyun motoru var. Oyun güzel, gerçekçiliğin dibine vuruyorsunuz her anlamda ama oynanıştan çok çalıyor. Bence şu ana kadar çıkmış teknik anlamda en üst düzey oyundur RDR 2.
Hem dolu açık dünya hem de hızlı oynanış için Dying Light serisi çok iyi. 😃

Grafikleri harika gerçekten

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi bu bu görüntüler modlandıktan sonra alınmış sanırım...

Tam olarak böyle, ayrıca millet sonradan açılır diye nasılda milleti kandırıyor aklım almadı, açılıyor dedikleri kısım 6. chapter falan herhalde.
Oyun beni de çok içine almadı beğendim,sevdim,bitirdim. İşin garip yanı kesinlikle kötü değil ama ben bayılmadım şahsen. Geçen ikinciye başlamak istedim katlanamadım. O Arthur’un silahı çekemeyişi,o silah arayüzünün hantallığı bile beni çıldırttı.

Hem dolu açık dünya hem de hızlı oynanış için Dying Light serisi çok iyi. 😃
Parkur mekanikleri aşırı iyi Dying Light’ın hocam fena sarıyor controller ile.

Grafikleri harika gerçekten

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi bu bu görüntüler modlandıktan sonra alınmış sanırım...

Texturelar falan iyide vahşi batı teması sonuçta. Bence Cyberpunk grafik anlamında RDR 2’den daha iyi özellikle atmosferi olsun.

Oyun beni de çok içine almadı beğendim,sevdim,bitirdim. İşin garip yanı kesinlikle kötü değil ama ben bayılmadım şahsen. Geçen ikinciye başlamak istedim katlanamadım. O Arthur’un silahı çekemeyişi,o silah arayüzünün hantallığı bile beni çıldırttı.

Parkur mekanikleri aşırı iyi Dying Light’ın hocam fena sarıyor controller ile.

Texturelar falan iyide vahşi batı teması sonuçta. Bence Cyberpunk grafik anlamında RDR 2’den daha iyi özellikle atmosferi olsun.
Rdr2 haterıyımdır ama rdr2nin grafikleri gerçekten şahane, ama oyun boş, ayrıca cp77nin grafikleri daha güzel gözüküyor ama bence daha iyi değil daha güzel, çünkü rdr2 gerçekten realistik grafiği yapmış. Ha şunu unutmayayım oyun bomboş.

Okul zamanı RDR 2 bitirmem imkansız, bitirsem de hiçbir şey anlamam. İndirsem açık dünyada takılmak sarar mı, görev falan yapmadan.

Hikayeyi 80 saatte her içeriği yiyerek bitirdim, şu an 135 saatim var ara sıra hâlâ giriyorum, western tarzı seviyorsan bulunmaz nimet.

RDR2 haterıyımdır ama RDR2'nin grafikleri gerçekten şahane, ama oyun boş, ayrıca CP77'nin grafikleri daha güzel gözüküyor ama bence daha iyi değil daha güzel, çünkü RDR2 gerçekten realistik grafiği yapmış. Ha şunu unutmayayım oyun bomboş.

Kral boş da denmez ya. Ne oldu Arthur Morgan fanıyla mı denk geldin vs tartışmasında?

Okul zamanı RDR 2 bitirmem imkansız, bitirsem de hiçbir şey anlamam. İndirsem açık dünyada takılmak sarar mı, görev falan yapmadan.
Vahşi Batı temasını seviyorsan saracaktır. Sevmiyorsan sarmayacaktır.

Hikayeyi 80 saatte her içeriği yiyerek bitirdim, şu an 135 saatim var ara sıra hâlâ giriyorum, western tarzı seviyorsan bulunmaz nimet.

Kral boş da denmez ya. Ne oldu Arthur Morgan fanıyla mı denk geldin vs tartışmasında?
Yok hocam benim fikrim, baya bomboş geldi.

Neden bombos icerigi? Last of us 2 gibi basic propaganda icerigi olmadigi icin mi pasam 🤭 ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı