RDR 2 almaya değer mi?

BlueAim

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
R9 380
Anakart
B450MK
İşlemci
Ryzen 5 1600
RDR2 indirimdeyken almayı düşünüyorum ama tek sıkıntı sistem bu sistem ile bu oyunu oynayabilir miyim çok bir beklentim yok öyle yüksek grafik aramıyorum sizce ne dersiniz?

Bu sistemle RDR2'yi düşük-orta grafik ayarlarında oynayabilirsin. İşlemci ve ekran kartı biraz eski ama 16 GB RAM ile oyun yeterince akıcı olur. Grafik ayarlarını düşürmek gerekebilir, ama keyif alabileceğin bir deneyim olur.

Bu sistemle RDR2'yi düşük-orta grafik ayarlarında oynayabilirsin. İşlemci ve ekran kartı biraz eski ama 16 GB RAM ile oyun yeterince akıcı olur. Grafik ayarlarını düşürmek gerekebilir, ama keyif alabileceğin bir deneyim olur.

Hocam orta ayarlarda Max kaç FPS alırım.

RDR2 indirimdeyken almayı düşünüyorum ama tek sıkıntı sistem bu sistem ile bu oyunu oynayabilir miyim çok bir beklentim yok öyle yüksek grafik aramıyorum sizce ne dersiniz?
Grafik ayarların düşükte olur muhtemelen ama hayatında aldığın en iyi kararlardan birisi bu oyunu almak olabilir.

Hocam guzel oyun hikayesi cok guzel ama at surmek beni sıkıyor oyun bir yerden bir yere gitmek olum gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı