Sürprizbozan RDR 2 Arthur Morgan ile nasıl oynanır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RDR 2’de biliyoruz ki Arthur öldü ve şu an John Marston ile oynuyoruz. Zaten oyun bitti ve sadece serbest takılabiliyoruz. Madem öyle ben de Arthur Morgan ile oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim? Ama herhangi ekstra bir şey indirmek istemiyorum bunun için.

RDR 2’de biliyoruz ki Arthur öldü ve şu an John Marston ile oynuyoruz. Zaten oyun bitti ve sadece serbest takılabiliyoruz. Madem öyle ben de Arthur Morgan ile oynamak istiyorum, nasıl oynayabilirim? Ama herhangi ekstra bir şey indirmek istemiyorum bunun için.
Oynayamazsın.

Geçen aynı konu açıldı biri %90 arthur save atmıştı. Sanırım John görevleri yapılmamış sadece. Biraz bakının sosyalde.

İnternette yok mudur? Ben indirmek istemiyorum derken mod tarzı şeyleri kastettim.

Şu videoda gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen aynı konu açıldı biri %90 arthur save atmıştı. Sanırım John görevleri yapılmamış sadece. Biraz bakının sosyalde.
Benim kedi kayıt dosyam var lazımsa :D

Şu videoda gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bununla olmaz. Denemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı