RDR 2 bulanık

FXAA yı kapatıp denediniz mi? Nvidia ayarlarında açık olmasın ona da dikkat edin eğer kurcaladıysanız oyun ayarlarının üstüne kendi ayarını yazıyor olabilir.
Nvidia denetim masasından FXAA kapalı.
Optimize ettim yine olmadı ve denetim masasında oyunun karar vereceği seçeneğini göremedim.

Bu sorun sadece rdr de mi ..?
Evet başka hiçbir oyunda karşılaşmadım.
Nvidia denetim masasından FXAA kapalı.

Optimize ettim yine olmadı ve denetim masasında oyunun karar vereceği seçeneğini göremedim.
Şuan 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneği işaretli ona hiçbir zaman ellemedim bütün oynadığım oyunlar bu ayarlaydı.

Ben de buna buna benzer sorunlar yaşadığım için (gök yüzünden inen düşman,. Görünmez düşman ,kaplamanın geç yüklenmesi) bu SSD de de olabilir eğer harici ise benim bildiğim kadarıyla sorun HDD kaynaklı ( kasa ile monitör arasına 1000 TL sıkışmış).gene başka çözümlere bak .

Hayır ,,,Bazı oyunlar cins dir, Fallout New vegas, metro serisi , ghost recon serisi, rdr serisi ve en cinsi de f.e.a.r , 2000 serisi kartlar için geçerli hangi sistem de nerde açarsan aç 15 yada 30 fps .

Oyunun yüklü olduğu klasöre gir ve textures_0.rpf yi sil. Son olarak Oyunun dilinide ayarlardan Almanca yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…