RDR 2 bulanık

bilal232

Kilopat
RDR 2 bütün ayarları yükseltmeme rağmen yerler böyle.

Adsız.png

FXAA yı kapatıp denediniz mi? Nvidia ayarlarında açık olmasın ona da dikkat edin eğer kurcaladıysanız oyun ayarlarının üstüne kendi ayarını yazıyor olabilir.
Nvidia denetim masasından FXAA kapalı.
O zaman hocam GeForce experence yukluyse en son çare oyunu ondan optimize ettirip oyuna gir bakalım ne yapacak oyundamı sorun var yoksa ayarlarinizdami onu öğrenmiş oluruz.

2. secenekte NVIDIA denetim masasinda ayarlariniz acaba oyun karar versindemi yoksa performans ya da kalitedemi bu da etkiliyor olabilir performansdsysa actiginiz ayarları acsanizda acmiyordur.
Optimize ettim yine olmadı ve denetim masasında oyunun karar vereceği seçeneğini göremedim.

Bu sorun sadece rdr de mi ..?
Evet başka hiçbir oyunda karşılaşmadım.
Nvidia denetim masasından FXAA kapalı.

Optimize ettim yine olmadı ve denetim masasında oyunun karar vereceği seçeneğini göremedim.
Şuan 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneği işaretli ona hiçbir zaman ellemedim bütün oynadığım oyunlar bu ayarlaydı.

Ben de buna buna benzer sorunlar yaşadığım için (gök yüzünden inen düşman,. Görünmez düşman ,kaplamanın geç yüklenmesi) bu SSD de de olabilir eğer harici ise benim bildiğim kadarıyla sorun HDD kaynaklı ( kasa ile monitör arasına 1000 TL sıkışmış).gene başka çözümlere bak .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı