RDR 2 Dünyanın En İyi Oyunudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka ben bir fanboy değilim ikisini de oynadım burda rdr2 hakkında bahsederken bir anda witcher 3 daha iyi sj diye gelen tipi görünce öyle yazdım kusura bakma.
Arkadaş nasıl fikrini belirtiyor rdr2 daha iyi diyorsa bende fikrimi belirtip Witcher 3 daha iyi diyorum.
 
Witcher 3'ün hikayesi dışında artısı yok, animasyonları dandik, grafikleri modlarla güzel oluyor, yapay zeka leş, vuruş hissi yok.
Abi o kadar da değil biraz abartmadın mı? Karakterleri ve evreni güzeldir. Hikaye ve sunumu da iyidir. İçerik bakımından çok geniş. Tam bir RPG değil ama idare eder düzeyde RPG ögeleri de var. Çok komplike olmasa da oyunu idare edecek ve baymayacak bir savaş sistemi ve yetenek ağacı da var bence.
 
Güzel kardeşim. Oyuna aynısının reskin edilmiş binlerce farklı şey koyunca bir şey değişmiyor ki. O kadar detay kasmışlar ama oyun bir şey anlatırken o kadar dandik ki. Bir hikaye var bölük pörçük, bir olay var bölük pörçük. Witcher 3 genel olarak aslında kitaplarla da bağlantılı olarak hödük gibi bir karakter olduğu için Geralt, oynanışı evet kötü gelebilir. Ama Witcher'lar böyle. Geralt kitapda böyle, kitapta yazıyor kardeşim :D O yüzden RDR2'ye göre oynanışı çeşitsiz ama, ileriyi görmek için uykusuz kaldığın olur. RDR2 de bir şey kaybetmiyosun. Hikaye sadece keskin gözü kullanarak HS atmaktan ibaret. Change my mind
Okumadım ama sonuç olarak Witcher 3 dandik bir oyun. Orada hemfikiriz.
 
En iyi oyun kavramının kişiden kişiye göre değişeceğini bildikten sonra bu tür yazılar çok boş geliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı