Oyun RDR 2 Epic Games'te 99 TL!

Ultimate Edition'a online modu dahil mi? Online ayrıca satılıyor ve Rockstar Social uygulamasında Online Modu satın alın diye gösteriyor. Emin olamadım.
Daha önceden Ultimate RDR2 almıştım, konu açılınca bir girip oynamak istedim ama emin olamadım.
Dahil, RDR2 veya RDR2 Ultimate alsanız da Online oynarsınız. Ayrıca satılan Online ile sadece Online oynarsınız, hikaye oynayamazsınız.

Belki biri görür diye yazıyorum. Almayanlar kaçırmasın. Sistemi olmayanlar falan alınca oynarsınız kaçırmayın.
1-2 ay önce steam de valhalla ya zam gelince baktım epicte ucuzdu aldım. Sonra epicte de zam geldi. Bu indirimden sonra rdr2 ye de zam gelecektir. Almayanlar kaçırmasın.
Benzer durumda olan başka oyunlarda var şu an. Almayı düşündüğünüz oyun varsa steam ve epic fiyatlarına bakın.

İleride 500 TL altına steam key olarak satılma ihtimali var mı? Bu piyasaya pek hakim değilim de.
Oyun steamde %67 indirime giriyordu. Yeni fiyatına %66.6 indirim atarsak 383tl çıkıyor yani steamde indirim dönemimde 375tl olarak göreceksin oyunu. %67 indirip yiyip neredeyse 400tl olması korkunç bir şey.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-10-00-44-52-505_com.miui.calculator.jpg
    Screenshot_2023-02-10-00-44-52-505_com.miui.calculator.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 35
Oyun steamde %67 indirime giriyordu. Yeni fiyatına %66.6 indirim atarsak 383tl çıkıyor yani steamde indirim dönemimde 375tl olarak göreceksin oyunu. %67 indirip yiyip neredeyse 400tl olması korkunç bir şey.
Teşekkürler muhtemelen bu şekilde satın alırım. Saçma olduğunun farkındayım fakat yapabileceğim bir şey yok. Epic Games sadece içime sinmiyor.

Son şans belki de.

GTA 5 de ayrıca indirimde 84.5 TL.

Daha önceden almıştım. Bunu görünce bir daha almak istiyorum.:)
Stemciler niye fanboyluk yapıyır, neyin kafasını yaşıyorlar. Epicte 100 liraya satılan oyunu Yok stemden 1100 lira veririm epicten almam die. Arada ne fark var anlamdım. Ama stemdeki herhangi bir oyun ile epic gamesteki oyun fiyatları aynı olsa ben şahsen epicgamesten alırım oyunu. Sonucta ikiside aynı oyun aynı kalitede. Hem epic çok bedava güzel oyunlar verdi. Bedava olunca epic alın paralı olunca steamden alın. Bence bunun adı nankörlük vede vefasızlıktır..

Teşekkürler muhtemelen bu şekilde satın alırım. Saçma olduğunun farkındayım fakat yapabileceğim bir şey yok. Epic Games sadece içime sinmiyor.
Nasıl rahat edersiniz hocam.

Daha önceden almıştım. Bunu görünce bir daha almak istiyorum.:)
Stemciler niye fanboyluk yapıyır, neyin kafasını yaşıyorlar. Epicte 100 liraya satılan oyunu Yok stemden 1100 lira veririm epicten almam die. Arada ne fark var anlamdım. Ama stemdeki herhangi bir oyun ile epic gamesteki oyun fiyatları aynı olsa ben şahsen epicgamesten alırım oyunu. Sonucta ikiside aynı oyun aynı kalitede. Hem epic çok bedava güzel oyunlar verdi. Bedava olunca epic alın paralı olunca steamden alın. Bence bunun adı nankörlük vede vefasızlıktır..
İlk dediğinize katılıyor ikinci dediğinize katılmıyorum. Neresi ucuczsa oradan alınması idealdir. Aynı fiyatta olursa Steamden alırım çünkü aile paylaşımı ile arkadaşlarım oyunlarımı oynayabiliyor hesabımı vermem gerekmiyor. Steam puanından gif'li profil fotoğrafları almak da hoşuma gidiyor şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı