Oyun RDR 2 Epic Games'te 99 TL!

Steam fanboyluğu yapılmaz inşallah burada, aradaki fiyat farkı devasa.

Birazdan gelir, Epic Launcher'ı çöp 35 saate açılıyor Steam de 9999 TL olsa yine oradan alırım diyenler bekliyorum.

En son geçen sene Epic Games Laucher'ı açmış Steam fanboyu olarak söylüyorum. 100 lira bulduğum gibi bunu alırım. Bunda da Steam fanboyluğu yapan olursa yuh diyorum. Hani hiç kullanmadığı için 10 20 lira fark veren anlarım da. Steam'den 1000 liraya alırım diyen olursa da en ağır milletvekilidir.

İlk önce Steam'de zam yapıyorlar sonra Epic'de indirim yapıp beni Epic kullanmaya mecbur kılıyorlar ya sövesim geliyor, dandik Launcher'ı kullanmak zorunda mıyım kardeşim? Bir oyun Steam'de 1150TL olupda Epic'de 100TL olur? Böyle saçmalık olur mu? Ya ikisini de aynı fiyat yap ya da ikisini de 100TL yap rezil laucher ve TEKELLİK stratejinlerinle ile uğraşmak zorunda mıyım R*?
Tam olarak öyle değil.
Birçok firma için ana satış platformu Steam olduğu için Epic Games fiyatlarını önemsemiyorlar. Fakat eninde sonunda yükselteceklerdir.
Siz cebinizi düşünün, nerede ucuzsa oradan alın.
Platformculuk yapabilecek lükse sahip değiliz.

İlk önce Steam'de zam yapıyorlar sonra Epic'de indirim yapıp beni Epic kullanmaya mecbur kılıyorlar ya sövesim geliyor, dandik Launcher'ı kullanmak zorunda mıyım kardeşim? Bir oyun Steam'de 1150TL olupda Epic'de 100TL olur? Böyle saçmalık olur mu? Ya ikisini de aynı fiyat yap ya da ikisini de 100TL yap rezil laucher ve TEKELLİK stratejinlerinle ile uğraşmak zorunda mıyım R*?

Birçok firma birdenbire her yerden zam yaptı ve haber vermedi. R* ve CD Project Önce Steam'den zam yaptılar ama sonra biz Türk oyunculara son bir şans vermek adına Epic zammını ertelediler. Çünkü zamları üzülerek yaptılar zaten. Adamlar yarım dolara Witcher, 4 dolara RDR2 satmaktan zaten memnun değilken Türkiye'den oyun alan yabancılar devreye girdi. Yabancılar zaten rahat aldığı için ucuz diye Epic'e atlamaz Steam'den normal fiyata oyununu alır diye fiyatı Epic'te ucuz tuttular bir süre. Epic Games kötü, Türk oyunculara Epic kakalayalım diye bir dertleri olmadığından emin olabilirsin. Gene karlısın. Bilgisayarına troşan bulaşsa format parası en son 200 Liraydı (kendin format atıyorsan başka). Formata gerek kalmadan 100 lira kar ile oyununu alıyorsun.

Hocam uzatmaya gerek yok bu konuyu, Steam'den almak isteyenler sadece oyuna olan erişimi satın almıyor. Ayrıca daha konforlu launcherdan erişim, daha geniş topluluğa ulaşım, atölye vs. hizmetleri de satın almış oluyor.
Tüketicinin kendi tercihidir. Ha, ben Epic Games'ten bitirdim RDR2'yi hiçbir sorun yaşamadım. Steam'den almak isteyenleri de anlarım.
Her tüketicinin oyunlardan alacağı marjinal fayda farklıdır. Steam'den daha pahalı alıp oyuna ulaşmak, ona göre rasyoneldir ve bu yolla oyuna Steam üzerinden erişerek faydasını maksimize eder.

Hocam uzatmaya gerek yok bu konuyu, Steam'den almak isteyenler sadece oyuna olan erişimi satın almıyor. Ayrıca daha konforlu Launcher'dan erişim, daha geniş topluluğa ulaşım, atölye vs. hizmetleri de satın almış oluyor.
Tüketicinin kendi tercihidir. Ha, ben Epic Games'ten bitirdim RDR2'yi hiçbir sorun yaşamadım. Steam'den almak isteyenleri de anlarım.
Her tüketicinin oyunlardan alacağı marjinal fayda farklıdır. Steam'den daha pahalı alıp oyuna ulaşmak, ona göre rasyoneldir ve bu yolla oyuna Steam üzerinden erişerek faydasını maksimize eder.

Steam işini o kadar iyi yapıyor ki zamanında Steam'den almayan insanlar Epic'ten almak zorunda kaldığı için derin pişmanlıklar duyuyor. Epic dünyanın en berbat programlarından biri olsa da başka seçenek yok maalesef. Keşke önceden haber verilseydi de insanlar aldığı oyunu kaliteli yerden alsaydı. Oyunlara o kadar zam geliyor ki neyi alacağımızı şaşırıyoruz. Steam'den alamayan arkadaşlar Epic'ten almaktan çekinmeyin.

Param olsa da ben alsam kampanyası gibi olmuş.😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cümleden "Ben" kelimesini çıkartın, Bu benim şu an aynısı.

Ultimate Edition'a online modu dahil mi? Online ayrıca satılıyor ve Rockstar Social uygulamasında Online Modu satın alın diye gösteriyor. Emin olamadım.
Daha önceden Ultimate RDR2 almıştım, konu açılınca bir girip oynamak istedim ama emin olamadım.

Sırf bu mesajı yazmak için hesap açılmış...
Aynen dostum Eylül'den beri ( bu mesajı yazmak için açıldı dediğin hesapla ) bu konuyu bekliyorum.

Arkadaşlar son şans sanırım. Steam indirimi ayın 20'sinde, Epic'deki RDR2 indirimi ise 23'ünde bitiyor. İsterseniz 20 sine kadar bekleyin Steam fiyatını öğrenin. Eğer fiyat tatmin etmezse Epic'den çekersiniz.

Ne alakası var Epic belli ki ucuza satıyor sen neden ucuza satıyor diyorsun malı alacağına.

Adam belki oyununun saatini profilinde, başarımlarını göstermeyi istiyor. Belki de Steam arayüzü ve istemcisi daha hoş ona göre? Ucuzun yerine pahalıyı alan insanlara sataşmakta üstümüze yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı