Çözüldü RDR 2 grafikleri normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

sakrucu1234

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
-
İşlemci
İ5 11400H
Merhaba, RDR 2 oynuyorum. Grafiklerin çoğu ultrada fakat gözüme bir şeyler yanlış gibi geliyor. Buyurun oyun görseli:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-22 225724.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-22 225724.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 185
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük ölçeği düşükdeyse kötü gözükebilir onu ya kapat ya da daha yüksek bir ayara çek bir de TAA keskinleştirmeyi fazla açtıysan kötü gözükebilir onu orta ya da düşük seviyelerde tutmanı öneririm ayrıca çözünürlük ölçeğini arttırmak performansı ciddi derecede düşerbilir ve ekstradan FSR veya DLSS performance da oynuyorsan kötü gözükebilir onu ya quality çek ya da kapat.

Merhaba, RDR 2 oynuyorum. Grafiklerin çoğu ultrada fakat gözüme bir şeyler yanlış gibi geliyor. Buyurun oyun görseli:

DLSS açıksa kapatın keskinleştireyim derken her şeye beyaz outline ekliyor. TAA'yı da ortaya alın uzaklardaki şeyleri bulanıklaştırıyor yoksa. (Kapatmanızı tavsiye etmem, TAA olmadan diğer kenar yumuşatma ayarları tek başlarına çok kötü gözüküyorlar). Eğer bilgisayarınız güçlüyse çözünürlülük ölçeğini arttırabilirsiniz, ben 1.250'de kullanıyorum, uzaklardaki bulanıklılığı azaltır. Ayrıca ReShade kurup Smart Sharpening adlı ayarı YouTube'da bir kanalda gördüğüm şekilde düzenlemiştim o da uzaklardaki keskinliği iyileştiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı