RDR 2 iade edilmeli mi?

@partylikeits1941 @ThePanixz size bu yıldan sonra özel fiyatlandırmayı anlatmıyacağım. Sony oyunlarına falan bakarsanız "özel fiyatlandırma" denilen kavramı anlarsınız.

Aynen kardeşim özel fiyatlandırma ama aşırı özel sakın herkese yayma. Steam şu an zaten özel fiyatlandırmadan sunuyor oyunlarını. Dolar kurunu 10TL'den alıyorsun daha ne kadar özel fiyatlandırma yapalım senin için? Eğer özel fiyatlandırma olmasa RDR2 şu an 1500TL'den daha pahalı olacaktı.

Aynen kardeşim özel fiyatlandırma ama aşırı özel sakın herkese yayma. Steam şu an zaten özel fiyatlandırmadan sunuyor oyunlarını. Dolar kurunu 10TL'den alıyorsun daha ne kadar özel fiyatlandırma yapalım senin için? Eğer özel fiyatlandırma olmasa RDR2 şu an 1500TL'den daha pahalı olacaktı.

Büyük firmalar Steam'in kuruna uymaz. Steam o kuru zorunluda kılmaz. Sadece önerir. Lütfen bilip bilmeden yazmayın. Ayrıca çok basit bir matematikle RDR2'nin özel fiyatlandırma olmadığını anlarsın.

@partylikeits1941 @ThePanixz size bu yıldan sonra özel fiyatlandırmayı anlatmıyacağım. Sony oyunlarına falan bakarsanız "özel fiyatlandırma" denilen kavramı anlarsınız.
Ooo, gerçekten mi? Özel fiyatlandırma diye bir şey mi varmış? Vallahi hiç haberim yoktu, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Burada olay özel fiyatlandırma değil yalnız, senin oyunun 5 yıllık olmasından dolayı parasını hak etmeyeceğini söylemen. Yoksa kimse oyunlar direkt olarak 60 dolardan satılsın demiyor. Kaldı ki oyun 60 dolardan da satılmıyor, indirimsiz fiyatı 46 dolar civarı şu an. Bölgesel fiyatlandırma dediğin 60 dolarlık oyunu 30 dolardan vermek değil. Daha uygun fiyattan vermek ki şu anki fiyatında globalden yine daha uyguna alıyorsun.

Büyük firmalar Steam'in kuruna uymaz. Steam o kuru zorunluda kılmaz. Sadece önerir. Lütfen bilip bilmeden yazmayın. Ayrıca çok basit bir matematikle RDR2'nin özel fiyatlandırma olmadığını anlarsın.
Bu matematiği yapabilir misin bana şu an? Çok basit olan matematik işleminle nasıl bölgesel fiyatlandırma yapılmadığını anladın onu merak ettim de.

Daha yorum okumadan ''hahaha'' emojisi atan elemanla oturup tartışıyoruz, hata bende.

Bana bunu öğretmene gerek yok oyun sektörünü uzun yıllardır takip edip oyun alan birisiyim lakin sen istiyorsun ki dolar 50TL bile olsa o oyun 5 yıl önceki oyun olduğu için 100TL olsun.

Yerel fiyatlandırma yapılırken de belirli bir gelir elde etmesi gerekiyor firmanın daha bunu bilmeden ahkam kesme. İlla yerel yapacağım diye 30 dolarlık oyundan Türkiye'den oyun başı 7 8 dolar kazanmaz hiçbir firma. Örneğin 15 dolar kazanmak ister bunun için fiyat belirler lakin o ülkenin kuru değiştiyse temel matematik ile TL bazında ne kadar olacağını hesaplayıp öğrenebilirsin :)

Ooo, gerçekten mi? Özel fiyatlandırma diye bir şey mi varmış? Vallahi hiç haberim yoktu, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Burada olay özel fiyatlandırma değil yalnız, senin oyunun 5 yıllık olmasından dolayı parasını hak etmeyeceğini söylemen. Yoksa kimse oyunlar direkt olarak 60 dolardan satılsın demiyor. Kaldı ki oyun 60 dolardan da satılmıyor, indirimsiz fiyatı 46 dolar civarı şu an. Bölgesel fiyatlandırma dediğin 60 dolarlık oyunu 30 dolardan vermek değil. Daha uygun fiyattan vermek ki şu anki fiyatında globalden yine daha uyguna alıyorsun.

Bu matematiği yapabilir misin bana şu an? Çok basit olan matematik işleminle nasıl bölgesel fiyatlandırma yapılmadığını anladın onu merak ettim de.

Daha yorum okumadan "hahaha" emojisi atan elemanla oturup tartışıyoruz, hata bende.

Arkadaşın tek bilgisi/isteği 2019 dolar kuru üzerinden şu an oyun fiyatlandırma yapılması. Bilgisi olmamasını haha atmasından anlayabilirsiniz pek ciddiye almayın he deyip geçin.

Arkadaşın tek bilgisi/isteği 2019 dolar kuru üzerinden şu an oyun fiyatlandırma yapılması. Bilgisi olmamasını haha atmasından anlayabilirsiniz pek ciddiye almayın he deyip geçin.
Yahu yok, bana gelse dese ki RDR2'ye zam geldiğinde dolar 20 TL civarıydı, hiç bölgesel fiyatlandırma yapmadan 60 x (o zamanki kur) olarak fiyat koydular, bölgesel fiyatlandırma yapmadılar; şu an kur arttığı için dolar bazında düşmüş görünüyor; eyvallah başım gözüm üstüne diyeceğim ki doğrusu da bu işin. Şu anda fiyatın globale göre uygun olmadığını söylemek ise bariz yanlış. ''Çok basit'' matematik işlemiyle bulunabiliyor hani bu sonuç.

Zaten olay da bölgesel fiyatlandırma muhabbeti değildi, bir oyun sırf 5 yıllık diye bilmem ne kadar para etmez muhabbeti. Bir oyun sırf yeni çıktı diye daha değerli mi olacak yani, böyle bir şart mı var? Oyundan elde ettiğin gelir tatmin eder, fiyatı aşağıya çekersin de; senin oyunun her halükarda çatır çatır satıyorsa ne diye gidip 60'tan 30 dolara indiresin oyunun fiyatını? CoD'ların fiyatı yıllardır aynı neredeyse. Neden? Satıyor çünkü.

GOW ve FIFA 23 ikilisi RDR2'den iyidir dostum. Eğer GOW ve FIFA oynayamayacaksan iade et derim. RDR2 güzel oyundur hikayesi sarıyor. Beni sarmadı orası ayrı mesele. Sürekli at sürüyorsun. Ordan oraya haritada at sürüyorsun. Sıkıldım ve Chapter 5'te bıraktım oyunu ve sildim. Keyif alabileceğin oyunları al ve oyna sırf birileri öneriyor diye eğlenmeyeceğin oyunu oynama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı