RDR2 iade edilmeli mi?

Selamünaleyküm herkese. Ben Mayıs ayının başında Steam’den yüzde 75 indirimle Red Dead Redemption 2’yi satın almıştım, fakat bilgisayarım bu oyunu en düşük ayarlarda + AMD FSR Performance modda 19 FPS’de açıyordu. Ben de o yüzden oyunu Chapter 1’de tren görevine kadar oynayıp, tren görevinden itibaren kaldırdım ve belki ileride PC alabileceğimi düşündüm. Fakat maddi durumumuzdan dolayı 1 sene daha PC alamayacağımızdan bu oyun içimde kaldı. Ben iade etmeyi en başından beri düşünüyordum; hatta bilgisayardan anlayan biriyim ve bilgisayarımın kaldıramayacağını da biliyordum. Fakat yine de şansımı denemek istedim, ama maalesef umduğum gibi olmadı.
Senin nasıl bir durumun içinde olduğunu bilmiyorum yani çalışacak mısın yeni bilgisayar alacak mısın vs. ama iade edip aldığın parayla 2-3 döner alacağına kalsın bende zamanında rdr2 indirimdeyken almadım uzun süre yeni bilgisayar alamam diye, ama 1 sene sonra yeni bir bilgisayar aldım ve rdr2 indirime girene kadar uzun bir süre oynayamadım. ama son karar senin tabi burada senin durumunu çok bilemiyorum.

Biraz popüler kültürün eline düşmüş bir oyun 2 3 kere alıp iade ettim çünkü oyunun sonunu biliyordum o yüzden oynamaya ne gerek var deyip iade ettim iade etmiceksen spoiler yememeye dikkat et.
popüler kültür değil hocam çok büyük ve güzel bir oyun olduğu için çoğu insan oyunu fazlasıyla övüyor ve bazı insanlar farklı olmaya çalışıyor ve gömüyor. farkındayım oyun çok abartılıyor ama bu oyunun kötü olduğu/popüler kültür oyunu olduğu anlamına asla gelmez

Senin nasıl bir durumun içinde olduğunu bilmiyorum yani çalışacak mısın yeni bilgisayar alacak mısın vs. ama iade edip aldığın parayla 2-3 döner alacağına kalsın bende zamanında RDR2 indirimdeyken almadım uzun süre yeni bilgisayar alamam diye, ama 1 sene sonra aldım ve RDR2 indirime girene kadar oynayamadım. Ama son karar senin tabii burada senin durumunu çok bilemiyorum.

Popüler kültür değil hocam çok büyük bir oyun olduğu için çoğu insan farklı olmaya çalışıyor ve gömüyor. Farkındayım oyun çok abartılıyor ama bu oyunun kötü olduğu/popüler kültür oyunu olduğu anlamına asla gelmez.

GoW'a Witcher'a sallayıp RDR'yi savunuyolar sanki RDR2'den başka oyun yokmuş gibi triplere giriyorlar. GoW'u 2 kere bitirmeme rağmen en sevdiğim oyun Death Stranding'dir RDR2 oynayan birine sorsan ölümüne RDR2'yi savunur o yüzden popüler kültür kölesi bir oyun ama kötü bir oyun olduğunu söylemedim.

GoW'a Witcher'a sallayıp RDR'yi savunuyolar sanki RDR2'den başka oyun yokmuş gibi triplere giriyorlar. GoW'u 2 kere bitirmeme rağmen en sevdiğim oyun Death Stranding'dir RDR2 oynayan birine sorsan ölümüne RDR2'yi savunur o yüzden popüler kültür kölesi bir oyun ama kötü bir oyun olduğunu söylemedim.
hocam onlar rdr2 den başka oyun oynamamış insanlar onların laflarına tamam bro deyip aradan çıkmak lazım

Lossless denedin mi hocam? Crack bulursun paran/kartın yoksa.

Denedim sonuç hala aynı ayrıca hem Red Dead Online da oynamak istiyorum hem de Crack'a güvenemiyorum.

Bence 128 GB USB al USB'i sakla RDR 2'yi ona indir ileride Steam hesabı problemi olursa diye.

USB'ye oyun indirilemez diye biliyorum.

Biraz popüler kültürün eline düşmüş bir oyun 2 3 kere alıp iade ettim çünkü oyunun sonunu biliyordum o yüzden oynamaya ne gerek var deyip iade ettim iade etmiceksen spoiler yememeye dikkat et.

Sonuçta RDR2 dahil oynamak istediğim oyunların çoğunun sonunu ben de biliyorum ama oynamaya değer gibi durduğu için aldım.

Senin nasıl bir durumun içinde olduğunu bilmiyorum yani çalışacak mısın yeni bilgisayar alacak mısın vs. ama iade edip aldığın parayla 2-3 döner alacağına kalsın bende zamanında RDR2 indirimdeyken almadım uzun süre yeni bilgisayar alamam diye, ama 1 sene sonra yeni bir bilgisayar aldım ve RDR2 indirime girene kadar uzun bir süre oynayamadım. Ama son karar senin tabii burada senin durumunu çok bilemiyorum.

Popüler kültür değil hocam çok büyük ve güzel bir oyun olduğu için çoğu insan oyunu fazlasıyla övüyor ve bazı insanlar farklı olmaya çalışıyor ve gömüyor. Farkındayım oyun çok abartılıyor ama bu oyunun kötü olduğu/popüler kültür oyunu olduğu anlamına asla gelmez.

Hocam çalışmayı düşündüm fakat benim oturduğum yerlerde bile genelde ustalar asgari ücretten az alıyor o yüzden bir işe girsem bile anca ESC tuşu alınabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı