RDR 2 kötü grafik gözüküyor

Batuhan190306

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 3 4 gündür bir sorunla başım dertte bakamadığım forum kalmadı çözümü bir türlü bulamadım RDR 2 de anlamsız şekilde grafikler bulanık ve kötü geliyor gözüme her şey Ultra'da olmasına ragmen yer kaplamalari ağaçlar çok kotu duruyor ekran kartım 6600 XT AMD ayarlarını pek bilmiyordum ama bu illet sayesinde öğrendim ben bu grafik isini nasıl çozerim arkadaşlar?
Yaptığım denemeleri buraya yazıyorum.
Resilition scale ayarini 1500'e kadar olcekledim olmadı.
Driveri sildim yükledim olmadi.
AMD ayarlarini bastan aşağı kurcaladim yine olmadı ama ben sorunun bu AMD ayarlarinda oldugunu düşünüyorum.

Fotoğraf koyabilir misiniz hocam?

Şu anda işteyim aksam eve geçince atayım hocam tarif etmek gerekirsede yer kaplamaları ve ağaçlar sanki RDR 2 değil de 2010 2011 yapımı bir oyun oynuyorum.

Kontrol paneli ile ilgili olduğunu sanmıyorum, oradan bu denli kötü grafik sağlayacak kadar ayar yapamıyorsun zaten. Eğer oyundan bir ekran görüntüsü atarsan normal olup olmadığına bakalım

Resim temsildir hocam ama tamamen sorunum bu.

RDR 2'de bu şekilde bir sorun mevcut. Bulanıklığı aşmak için çözünürlüğü 2K yapın ya da FSR 2 modunu kurmayı deneyin.

Monitörüm 1080p zamaninda 300 lira fark için almamıştım 2K monitörü çok pişmanım
FSR 2 modu neydi hocam tam olarak?

Dosya Ekleri

• 638CFF5B-7994-4E20-B182-1D43CFC0425C.png
    638CFF5B-7994-4E20-B182-1D43CFC0425C.png
    391,4 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda işteyim aksam eve geçince atayım hocam tarif etmek gerekirsede yer kaplamaları ve ağaçlar sanki RDR 2 değil de 2010 2011 yapımı bir oyun oynuyorum.

Monitörüm 1080p zamaninda 300 lira fark için almamıştım 2K monitörü çok pişmanım
TAA kapat düzelecek. Bu sefer de parlamalar başlayacak ama olsun. Bulanıklık gidecek.

Monitörüm 1080p zamaninda 300 lira fark için almamıştım 2K monitörü çok pişmanım.

AMD ayarlarında Virtual Super Resolution diye bir seçenek var. Bu seçeneği açarsanız monitörünüzün üzerindeki çözünürlükleri oyun içersinden seçmenize izin veriyor. Daha sonra bunu 1080P'ye ölçekler. Bu şekilde belki işe yarar ben denememiştim. FSR ise NVIDIA DLSS benzeri bir özellik. Aşağıda attığm resimde sol taraf orijinal oyunken sağ tarafta FSR modu açık şekilde gözüküyor. Hem bulanıklık azalıyor hem de FPS artıyor. Resmi bir destek olmadığı için tabii grafik hataları vs olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220714-132707_YouTube.png
    Screenshot_20220714-132707_YouTube.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 218
AMD ayarlarında Virtual Super Resolution diye bir seçenek var. Bu seçeneği açarsanız monitörünüzün üzerindeki çözünürlükleri oyun içersinden seçmenize izin veriyor. Daha sonra bunu 1080P'ye ölçekler. Bu şekilde belki işe yarar ben denememiştim. FSR ise NVIDIA DLSS benzeri bir özellik. Aşağıda attığm resimde sol taraf orijinal oyunken sağ tarafta FSR modu açık şekilde gözüküyor. Hem bulanıklık azalıyor hem de FPS artıyor. Resmi bir destek olmadığı için tabii grafik hataları vs olabilir.

Teşekkür ederim ben bunu denemiştim dediğiniz gibi yüksek çözünürlükleri seçebiliyordm lakin ben 1440 p yi secip denemiştim siz 1080P'yi seçin diyorsunuz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı