RDR 2 nasıldır?

Bu konunun altı elbette "harika, süper, ömründe bitirmen gereken oyun bu" gibi övücü birçok yorum gelecek emin olun. Bazı gerçekleri söylemek gerek. Tamamen kişisel fikrim, oyun aşırı hantal ve ilerleyişi çok ağır. Hikayesi geç açılıyor ve karakter gerçeklik için hantal davranıyor. Yavaş bir oynanışa katlanırım derseniz güzel evet ve hikayesi etkileyebilir. Ben dayanamadım, 3 kez başlamayı denedim. İleride yine şans veririm fakat şu an durum bu.

Aynı şekil hocam. 2 kere başlamayı denedim ikisinde de %20'sine gelip saldım oyunu. Aşırı yavaş bir oyun. Sürekli bir yerden bir yere at sürmekte başta zevkli olsa da o da sıkıyor bir süre sonra. Sırf bunları söylediğim içinde 2-3 kez linç yedim burada. Overrated bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Aynısını yaşadım. 20 saate yakın oynadım oyunun ve hala açılmasını bekliyorum. Sevicem sevicem, gelmek üzere demekle olmuyor.

Ben de 3 başlangıç için (hepsini başa çektim unuttuğum için) 19 saat denedim ama olamıyor. Geniş ve keyifli bir kış zamanı belki ancak oynarım.

Ben de 3 başlangıç için (hepsini başa çektim unuttuğum için) 19 saat denedim ama olamıyor. Geniş ve keyifli bir kış zamanı belki ancak oynarım.
Rockstar'ın tüm oyunları böyle. Oyunları bir deneyim olarak görüyorlar, can sıkıntısı atma aracı olarak değil. Her bir oyunu üzerinde vakit ve emek istiyor. Basit eylence kavramından çok uzak ip'ler çıkartıyorlar. Bu sebeple herkese gidecek oyunları yok.

Hikaye çok yavaş, ben de zorlanmıştım fakat bitirince neden böyle yaptıklarını anladım. İyi ki böyle yapmışlar diyorum. Ayrıca hikaye dışında da bir ton açık dünya elementi var, onlar bile bir süre oynatır oyunu.

Hikaye çok yavaş, ben de zorlanmıştım fakat bitirince neden böyle yaptıklarını anladım. İyi ki böyle yapmışlar diyorum. Ayrıca hikaye dışında da bir ton açık dünya elementi var, onlar bile bir süre oynatır oyunu.

Evet bu arada sadece ana konuya adapte olmican yan görevler istenmeyecek kadar.

Rockstar'ın tüm oyunları böyle. Oyunları bir deneyim olarak görüyorlar, can sıkıntısı atma aracı olarak değil. Her bir oyunu üzerinde vakit ve emek istiyor. Basit eylence kavramından çok uzak IP'ler çıkartıyorlar. Bu sebeple herkese gidecek oyunları yok.

Hikaye oyunu oynuyoruz, rekabetçi veya souls vb. değil. Gayet de eğlenmek için oynuyorum ve eğer oyuna çoğu oyunun toplam süresinden daha uzun süre harcayıp hala daha o zevke ulaşamıyorsam kimse kusura bakmasın ama o oyun sıkıcıdır.

Normal ile Ultimate arasında ki fark normal olup online mod da size verilmeyen şeyler ultimate de size veriliyor bu at ya da altın tarzında şeyler oluyor tek fark bu bildiğim kadarıyla.

Aynı şekil hocam. 2 kere başlamayı denedim ikisinde de %20'sine gelip saldım oyunu. Aşırı yavaş bir oyun. Sürekli bir yerden bir yere at sürmekte başta zevkli olsa da o da sıkıyor bir süre sonra. Sırf bunları söylediğim içinde 2-3 kez linç yedim burada. Overrated bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum hocam ikinize de benide çok sarmıyor çok hantal bir oyun en azından hantallığı bu kadar olmasa oynanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı