RDR 2 ödül avcılığı parası nasıl alınır?

emirhannk

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
6.577
Makaleler
4
Çözümler
9
Yer
Mersin
RDR 2 oynuyorum. Yanımdan biri geçti, 80K dolar ödüllü yazıyordu. Öldürdüm, para gelmedi. Nasıl para geliyor?

1674907781539.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu neden bu kadar sert savunuyosunuz bilmiyorum ama ben Online oyuncuyum hikaye oyunlarını fazla oynamıyordum hikayeyi anlamayıp sevmeme saçma dedim.
''Nesi saçma?'' Sorusunu ''Sert savunma'' kategorisine nasıl soktuğunuzu merak ettim doğrusu. Sadece sormuştum. Hikayeyi anlamayıp saçma demenizden, hemen suçladığınız belli oluyor, anlayıp saçma deseniz yorum yoktu tabii.

Biraz karışık geldi aslında ve eskiden bir şeyler anlatıyor galiba bir önceki seriyi oynamadığım için geride kaldım.
Hayır, İlk oyunun öncesini konu alıyor.
 
"Nesi saçma?" sorusunu "sert savunma" kategorisine nasıl soktuğunuzu merak ettim doğrusu. Sadece sormuştum. Hikayeyi anlamayıp saçma demenizden, hemen suçladığınız belli oluyor, anlayıp saçma deseniz yorum yoktu tabii.

Hayır, ilk oyunun öncesini konu alıyor.

Saçmayı oyuna değil hikayeyi anlamayıp beğenmeme saçma dedim.
 
Bu kadar savunuculuğa gerek yok la adam beğenmesine saçma demiş. :D Oyunun hikayesi çok güzel. Hikayeli oyunlar da güzel. Zaten yama da yapmışsın. Yan görevler ve açık dünya etkinliklerini de yaparsan önünde 100 saate yakın muhteşem bir deneyim var.
 
Bu kadar savunuculuğa gerek yok la adam beğenmesine saçma demiş. :D oyunun hikayesi çok güzel. Hikayeli oyunlar da güzel. Zaten yama da yapmışsın. Yan görevler ve açık dünya etkinliklerini de yaparsan önünde 100 saate yakın muhteşem bir deneyim var.

Çok şükür beni anlayan biri çıktı.
 

Geri
Yukarı