RDR 2 Oynanmalı mı?

Hocam ara sahneler çok mu? veya ilerleyiş çok mu yavaş? Buna rağmen neden bu kadar fazla sevilen bir oyun?
RDR2 oldukça uzun ve yavaş yavaş ilerleyen bir oyun. Yavaşlığı çekemiyorsanız RDR2 size sıkıcı gelebilir. Ben de şahsen aşırı yavaş ilerleyen oyunlardan pek haz etmem ama RDR2 farklı, gerçekten çok iyi bir oyun.

Vahşi batı temasını bende sevmiyorum ama gerçekçilik animasyon ve muhteşem hikayesiyle harika bir oyun kesinlikle oynamalısınız ancak oynarken oyun ile alakalı interneteki en ufek video spoiler içeriyor dikkat edin.

Hocam spoiler almadıysanız sakın hiçbir rdr2 videosunun yorumlarına bakmadan oynayın gelmiş geçmiş en iyi oyun bana göre Arthur Morgan bir başyapıt . Bana oyunu karakter oynattırdı.

Hocam spoiler almadıysanız sakın hiçbir rdr2 videosunun yorumlarına bakmadan oynayın gelmiş geçmiş en iyi oyun bana göre Arthur Morgan bir başyapıt . Bana oyunu karakter oynattırdı.
Hocam rdr2 videosu izlemiyorum. Siz spoiler vermediniz sürece spoiler yemem. 2 saatcik oynadım iyi gidiyor.

Last of us'dan sonra sonra kontroller zor geldi :D ayrıca Last os us'da da RDR2'de de yay ile bir sey vuramıyorum. Sorun bende sanırım :D

O batı havasını bende sevmezdim ama Xbox 360 aldığımda RDR1'e şans vereyim dedim (zaten çok ucuzdu almak için almıştım zamanında hatırlamıyorum ama 16 TL'ye mi ne almıştım), iki hafta sonra bilgisayarıma RDR2 alıyordum 😂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı