RDR 2 oynarken RDR 1'in hikayesi okunursa spoiler yemiş olunur mu?

Niye okuyorsun ki birader oyna ilk oyunu? 1000 lira bir şey PS3 bir ay çalış al. Ya da bekle remasterı gelecek.
1.'si işsiz bir öğretmen olarak o bin lira büyük para 2.'si ise oyunu anlayacak düzeyde yabancı dile sahip değilim. En azından İngilizcem yetseydi bir şekilde ps3'ü ve oyunu bulabilirdim belki.

Remastered geleceğinden emin misin ?
Arthur'un John'u sevmediğini nereden çıkardınız ki? Ayrıca evet, O John ilk oyunun ana kahramanı olan John Marston. Tavsiyem kesinlikle hikâyeyi araştırmamanızdan yana. Bitirdikten sona ilk oyunun hikâyesini okuyup RDR 2'ye tekrar başlayın. Oyuna bakış açınız kesinlikle değişecektir.
Hayatım da hiç bir oyunu 2. kez oynamadım oynayamadım. Bu oyun hayatımda çok farklı bir yer ve değere sahip olacak olsa da 2. kez oynayabileceğimi hiç sanmıyorum. Şöyle: Örneğin fragmanlarda gördüğüm sahneyi oyunda oynarken bile sıkılıyorum.
 
Hayatım da hiç bir oyunu 2. kez oynamadım oynayamadım. Bu oyun hayatımda çok farklı bir yer ve değere sahip olacak olsa da 2. kez oynayabileceğimi hiç sanmıyorum. Şöyle: Örneğin fragmanlarda gördüğüm sahneyi oyunda oynarken bile sıkılıyorum.
Ben de öyle düşünüyordum. RDR'den sonra başka hiçbir oyun keyif vermedi. Çözüm yine RDR oynamak.
 
1.'si işsiz bir öğretmen olarak o bin lira büyük para 2.'si ise oyunu anlayacak düzeyde yabancı dile sahip değilim. En azından ingilizcem yetseydi bir şekilde PS3'ü ve oyunu bulabilirdim belki.

Remastered geleceğinden emin misin?

Hayatım da hiçbir oyunu 2. kez oynamadım oynayamadım. Bu oyun hayatımda çok farklı bir yer ve değere sahip olacak olsa da 2. kez oynayabileceğimi hiç sanmıyorum. Şöyle: Örneğin fragmanlarda gördüğüm sahneyi oyunda oynarken bile sıkılıyorum.

Rockstar Magazine'den Chris Klippel diye bir adam sızdırmiş. İçeriden biri yani. Geliştirildiğini söylüyor. Resmi açıklama bile olmadığına göre en az 2023-2024'e kadar beklemeniz gerekecek. GTA Definitive Edition'ın satışları da etkiler bu durumu.
 
Bu geriye doğru gitme olayını başka oyunlarda da gördüm, bana sırf eski oyunu oynatmak için yapıyorlar gibi geliyor. :D Serinin hikayede 2. oyunu RDR-2 olsa tamam ya böyleymiş deyip kapatırdık ama şimdi RDR-1'i de merak ediyoruz çünkü serinin RDR-2'den sonra devamı. 😁 Ah Rockstar, işini biliyorsun.
 
Bu geriye doğru gitme olayını başka oyunlarda da gördüm, bana sırf eski oyunu oynatmak için yapıyorlar gibi geliyor. :D serinin hikayede 2. oyunu RDR-2 olsa tamam ya böyleymiş deyip kapatırdık ama şimdi RDR-1'i de merak ediyoruz çünkü serinin RDR-2'den sonra devamı. 😁 ah Rockstar, işini biliyorsun.

Konsol exclusive olmasa iyi olurdu. Oyun hala iyi bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı