Sürprizbozan RDR 2 oyun kaderi belirleme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OverRar00

Hectopat
RDR 2'de hikaye modunda Arthur Morgan ölüyor mu acaba? Öldüğüne dair YouTube'da video gördüm. Fakat ben bu karakterin ölmesini istemiyorum. Oyun kaderi belirleme gibi bir şey var mı? Var ise hangi yolu izlemem lazım? Gördüğüm video şu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR 2'de hikaye modunda Arthur Morgan ölüyor mu acaba? Öldüğüne dair YouTube'da video gördüm. Fakat ben bu karakterin ölmesini istemiyorum. Oyun kaderi belirleme gibi bir şey var mı? Var ise hangi yolu izlemem lazım? Gördüğüm video şu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ölmemesi gibi bir şansı yok, ancak Honor yani saygınıza göre kötü ya da iyi bir ölüm yaşayabiliyor kendisi.

Ne yazık ki evet ): Bende çok üzülmüştüm ama oynamaya devam edin hocam.

Üzücü bir durum ya sırf o göreve gelmemek için sanırım belli bir yerde bırakacağım oyunu. Üstelik oyunda zaten komple bitince gelen bir şey de yok ve gelen karakteri de beğenmedim keşke kurtulma gibi seçenek olsaydı.

Üzücü bir durum ya sırf o göreve gelmemek için sanırım belli bir yerde bırakacağım oyunu. Üstelik oyunda zaten komple bitince gelen bir şey de yok ve gelen karakteri de beğenmedim keşke kurtulma gibi seçenek olsaydı.

Biraz fazla abartıyorsun. Keza oyunu orada bırakırsan asla tam olarak bitiremezsin. RDR 2 tek bir karakterin hikayesini konu almıyor .Arthur'dan sonra oyun devam ediyor.

Biraz fazla abartıyorsun. Keza oyunu orada bırakırsan asla tam olarak bitiremezsin. RDR 2 tek bir karakterin hikayesini konu almıyor. Arthur'dan sonra oyun devam ediyor.

Biliyorum hocam da arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da arthur ile takılırım.

Biliyorum hocam da arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da arthur ile takılırım.

Bitirirseniz üzüntünüz bir nebzede olsa gider. Bitirin kesinlikle. Yarıda bırakmakla olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı