Sürprizbozan RDR 2 oyun kaderi belirleme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir de şimdi gezinirken bir şey daha gördüm bunlar mod falan mı arkadaş yoksa Rockstar bayağı ilerletmiş işi detay çapında ben bu kadarını beklemezdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun bunun zeminini çok iyi ayarlıyor. Saçma sapan şekilde aniden ölmüyor adam. Oyunun zaten en başında hastalanıyor. Yavaş yavaş bu noktaya geliyor bütün bir hikayeye bakarsak ölmesi bana çok tuhaf gelmiyor. Aslında RDR 2'nin bu kadar etkileyici olmasını sağlayan şeylerden biri de Arthur'un hikayesi.

John niye o zaman bu adamın yanındaki çaycı gibi vasat kalmış ki?

Bir de şimdi gezinirken bir şey daha gördüm bunlar mod falan mı arkadaş yoksa Rockstar bayağı ilerletmiş işi detay çapında ben bu kadarını beklemezdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

John niye o zaman bu adamın yanındaki çaycı gibi vasat kalmış ki?

John Arthur'un yerini alması için oyunda oynanılabilir yapılmamış. Arthur yönetirken oyunu bitirenlerin tekrardan geriye kalan yan görevlere dönebilmeleri ve Arthur'un hikayesinin sonunda ihanete uğramasının intikamını almaları için yapılmış .Keza o da boş adam değil ki? 1. oyunun baş kahramanı ve önceki oyundan onu da seven bir sürü kişi var.

Aslında daha manyak bir şey buldum ve gerçekten çalışıyor ise mükemmel olur.

Hocam hastalandığı kısım nerdeydi acaba? Kasaba gibi yerlere falan geldim oyun başlarındayım henüz. Bir de videoya göz atar mısınız?

Burada hastalığı kapıyor adam yüzüne öksürüyor.

John Arthur'un yerini alması için oyunda oynanılabilir yapılmamış. Arthur yönetirken oyunu bitirenlerin tekrardan geriye kalan yan görevlere dönebilmeleri ve Arthur'un hikayesinin sonunda ihanete uğramasının intikamını almaları için yapılmış. Keza o da boş adam değil ki? 1. oyunun baş kahramanı ve önceki oyundan onu da seven bir sürü kişi var.

Keşke hikayeye bu kadar yarım yamalak girişmeseydim ama dutch ı sanırım sonda ki bizi öldüren adam kandırıyor ve hasta olduğu için saçmalıyor işte diyor.

Burada hastalığı kapıyor adam yüzüne öksürüyor.

Bunu iyileştirmek için niye karakter kendine bir şey yapmıyor ki?

Keşke hikayeye bu kadar yarım yamalak girişmeseydim ama dutch ı sanırım sonda ki bizi öldüren adam kandırıyor ve hasta olduğu için saçmalıyor işte diyor.

Yapıyor kızıl derili adamdan yardım istiyor kızıl derili adamda ona yemesi için bir ot tavsiye ediyor, ama sadece hastalığı yavaşlatıyor.

Oyun 1800 yılının sonlarında geçiyor. O dönemde Tüberküloz gibi hastalıkların tedavileri yok. Zaten Arthur hasta olduğunu fark ettikten sonra çok geç kalmış oluyor. İstese bile o noktadan sonra geri dönüşü olmuyor artık.

Gereksiz fazla bağlanmışsınız karektere. 2 karekterlede oynarken zevk aldım ben.

Oyun 1800 yılının sonlarında geçiyor. O dönemde Tüberküloz gibi hastalıkların tedavileri yok. Zaten Arthur hasta olduğunu fark ettikten sonra çok geç kalmış oluyor. İstese bile o noktadan sonra geri dönüşü olmuyor artık.

İşe yaramıyor hocam hiçbiri boşuna zorlamayın. Siz bildiğiniz aşık olmuşsunuz arthura. Ben 2 karekterlede oynarken zevk aldım. Sizde oynayın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı