RDR 2 RTX 4070'li laptopta kasıyor

Alprüzgar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR 2'im RTX 4070'li laptopum da Ultra ayarlarda 60 FPS alıyor bu normal mi? Hatta formatladım düzelir belki diye ama durum aynı. FPS'im artmıyor ve bu benim cok canımı sıkıyor. Oyun zevkimi bitiriyor. Ayrıca bütün driverları da defalarca kez kurdum, güncelledim. Başka türlü nasıl olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RDR 2'im RTX 4070'li laptopum da Ultra ayarlarda 60 FPS alıyor bu normal mi? Hatta formatladım düzelir belki diye ama durum aynı. FPS'im artmıyor ve bu benim cok canımı sıkıyor. Oyun zevkimi bitiriyor. Ayrıca bütün driverları da defalarca kez kurdum, güncelledim. Başka türlü nasıl olabilir acaba?
MSAA X4 veya X8'se X2'ye çekin ya da kapatın, Reflection MSAA'da aynı şekilde. Su fiziğini yarıdan fazla yükseltmeyin. Tree Teselation ayarını kapatın. Fur Quality ayarını ultradaysa ortaya veya yükseğe çekin. FXAA kapatın. 1920X1080'de oynuyorsanız DLSS'i kapatın. Daha yüksek bi çözünürlükte oynuyorsanız DLSS'i kalite veya dengelide kullanın çünkü DLSS bozuk biraz RDR2'de. Texture Quality ayarı hariç diğer ayarlar Ultradaysa yükseğe çekmeyi deneyin.

Sağ olun hocam 2K çözünürlükte oynuyorum 180 Hz monitorde bunları deneyip size geri döneceğim olmazsa yapacak bir şey yok hepsini dediginiz gibi yapacağım yükseğe çekeceğim.

Sağ olun hocam 2K çözünürlükte oynuyorum 180 Hz monitorde bunları deneyip size geri döneceğim olmazsa yapacak bir şey yok hepsini dediginiz gibi yapacağım yükseğe çekeceğim.

Hocam normal, RDR2 zaten zorlayıcı bir oyun bende de 4070 var bende 60FPS Ultra-high oynadım. DLSS kullanın.

Sağ olun hocam içimi rahatlattınız dedim acaba laptop çöp mü çıktı ağır grafikli bir oyun olduğunu hep söylüyorlardı zaten bir de optimizasyonu kötü yani bir yama getirseler efsane bir şey olabilir.

Sağ olun hocam içimi rahatlattınız dedim acaba laptop çöp mü çıktı ağır grafikli bir oyun olduğunu hep söylüyorlardı zaten bir de optimizasyonu kötü yani bir yama getirseler efsane bir şey olabilir.
Hocam bi de DirectX modunda oynuyorsanız Vulkana çekin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı