RDR 2 save dosyasını taşımak mümkün mü?

Deniz Boğa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an RDR 2'yi ortak hesaplardan oynuyorum ve yüzde 40'ına kadar geldim. Hazır Steam'de RDR indirimdeyken kütüphaneme eklemek istiyorum ama bu yüzde 40'lık kısmı tekrar oynamak istemiyorum. Kendi hesabıma RDR 2 alınca savemi taşıyabilir miyiz bir şekilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Bu bilgisayar>Belgeler>Rockstar Games>Red Dead Redemption 2>Profiles bu şekilde buraya save dosyaları birikiyor. Onu kopyalayın kalır diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle save kalmasa bile internet üzerinden bitmiş %100 save dosyası indirip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla bu bilgisayar>belgeler>rockstar games>red Dead redemption 2>profiles bu şekilde buraya save dosyaları birikiyor. Onu kopyalayın kalır diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle save kalmasa bile internet üzerinden bitmiş %100 save dosyası indirip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Onu kopyalamayı deneyeceğim bitmiş %100 save işi nasıl oluyor peki.

Merhaba ben şu an RDR 2'yi ortak hesaplardan oynuyorum ve yüzde 40'ına kadar geldim. Hazır Steam'de RDR indirimdeyken kütüphaneme eklemek istiyorum ama bu yüzde 40'lık kısmı tekrar oynamak istemiyorum. Kendi hesabıma RDR 2 alınca savemi taşıyabilir miyiz bir şekilde?
Eğer Rockstar hesabındaki Cloud saving açıksa sorun olmaz. Yine de tereddüt ediyorsan save dosyalarını kaydet.

Onu kopyalamayı deneyeceğim bitmiş %100 save işi nasıl oluyor peki.
Googleden arattığınızda herhangi bir oyun için oyunun %100 olarak bitmiş bir save dosyası paylaşılıyor onu indirip attığınızda komple bitmiş bir oyun oluyor ve istediğiniz kısımdan başlıyorsunuz. Normalde Rockstar hesabınıza bağlandığınızdan orda saveler kaydediliyor başka bir steam hesabıyla girsenizde Rockstara giriş yapınca saveler kalır, fakat ortak hesaplarda çevrımdışı oynadığınızdan bildiğim kadarıyla Rockstar hesabı yapmıyorsunuz yapsanızda saveleri kaydetmiyor.

Google'dan arattığınızda herhangi bir oyun için oyunun %100 olarak bitmiş bir save dosyası paylaşılıyor onu indirip attığınızda komple bitmiş bir oyun oluyor ve istediğiniz kısımdan başlıyorsunuz. Normalde Rockstar hesabınıza bağlandığınızdan orada saveler kaydediliyor başka bir Steam hesabıyla girsenizde rockstara giriş yapınca saveler kalır, fakat ortak hesaplarda çevrımdışı oynadığınızdan bildiğim kadarıyla Rockstar hesabı yapmıyorsunuz yapsanızda saveleri kaydetmiyor.

Rockstar hesabı var var da satıcının vermiş olduğu Rockstar hesabı yani oda ortak herkes bir elden oynuyor %100 bitmiş saveyi kurdum diyelim istediğim kısmını seçip başlayabiliyor muyum?

Kopyalayıp bir HDD ya da USB'ye kaydet daha sonra oyunu yuklediginde yine aynı klasöre atarsın dosyayı.

Dediğinizi yaptıktan sonra başka bir şey yapmam gerekecek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı