Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vericem
Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vereceğim
Sen haklı ol kardeşim benim. Tartışmaya girecek değilim. Şurda herkes keyfinde daha çok keyif alsın diye en iyisini yaptım. Sohbet dahilinde olunca da sana direkt söylemiş gibi olmuş. Keyifli oyunlar
bunun üstüne çeviri tanımam kim yaptıysa eline sağlık der geçerim şimdi oyunun ruhu falan diyecekler için öncelikle oyunu 1 kere ciddi çeviri ile bitirip 2. 3. bitirişler için eğlenceli bir dokunuş ben troll çevirilere bayılıyorum
bunun üstüne çeviri tanımam kim yaptıysa eline sağlık der geçerim şimdi oyunun ruhu falan diyecekler için öncelikle oyunu 1 kere ciddi çeviri ile bitirip 2. 3. bitirişler için eğlenceli bir dokunuş ben troll çevirilere bayılıyorum
@tarikbalki çok övdüğün yamayı indirdim. 3-4 kelime eklemişsin ana ekrana başka hiçbir farklılık yok. Senin oturup baştan yama yazdığına inancım %0. Önceki kurmuş olduğum yama daha kaliteliydi ve onu paylaşan arkadaş bu kadar reklam yapmıyordu. Vermiş olduğun modu kurunca oyun bozuluyor ayrıca. Bu arkadaşın paylaşmış olduğu yamayı indirmenizi önermiyorum. Bu arkadaşı da tanımıyorum.