Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vericemKutucuk sorunu bu yamada da var bir türlü çözemedim.
Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vereceğim![]()
Üstüme alınmadım. Ortaya cevap verdim. Sorun yaşayan yaşamasın diye bilgilendirdimÜstüne niye alınıyorsun dostum? Sana yazan mı oldu? İlk mesajda ki yama için yazdım ben. 10 bin lirana ihtiyacım yok.
Üstüme alınmadım. Ortaya cevap verdim. Sorun yaşayan yaşamasın diye bilgilendirdim![]()
Sen haklı ol kardeşim benim. Tartışmaya girecek değilim. Şurda herkes keyfinde daha çok keyif alsın diye en iyisini yaptım. Sohbet dahilinde olunca da sana direkt söylemiş gibi olmuş. Keyifli oyunlarBenim cevabımı alıntılayarak yazmışsın ortaya değil![]()
Zaten bu çeviriyi alıp eksik ve hatalarını düzelttim. Ayrıca oyunun orjinalinde olan fonta çevirdim.ayrıca kutucuk problemini çözdümbunun üstüne çeviri tanımam kim yaptıysa eline sağlık der geçerim şimdi oyunun ruhu falan diyecekler için öncelikle oyunu 1 kere ciddi çeviri ile bitirip 2. 3. bitirişler için eğlenceli bir dokunuş ben troll çevirilere bayılıyorum![]()
Zaten bu çeviriyi alıp eksik ve hatalarını düzelttim. Ayrıca oyunun orijinalinde olan fonta çevirdim. Ayrıca kutucuk problemini çözdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.