RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kutucuk sorunu bu yamada da var bir türlü çözemedim.
Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vericem ;)

Benim yamamda kesinlikle kutucuk sorunu olmaz. Oyun orijinal veya yeni sürüm korsansa kutucuk olamaz. Doğru kurup da kutucuk oluştu diyene ispat etsin şak diye 10.000 TL vereceğim ;)

Üstüne niye alınıyorsun dostum? Sana yazan mı oldu? İlk mesajda ki yama için yazdım ben. 10 bin lirana ihtiyacım yok.

Üstüne niye alınıyorsun dostum? Sana yazan mı oldu? İlk mesajda ki yama için yazdım ben. 10 bin lirana ihtiyacım yok.
Üstüme alınmadım. Ortaya cevap verdim. Sorun yaşayan yaşamasın diye bilgilendirdim 🙂

Benim cevabımı alıntılayarak yazmışsın ortaya değil ;)
Sen haklı ol kardeşim benim. Tartışmaya girecek değilim. Şurda herkes keyfinde daha çok keyif alsın diye en iyisini yaptım. Sohbet dahilinde olunca da sana direkt söylemiş gibi olmuş. Keyifli oyunlar 😉

bunun üstüne çeviri tanımam kim yaptıysa eline sağlık der geçerim şimdi oyunun ruhu falan diyecekler için öncelikle oyunu 1 kere ciddi çeviri ile bitirip 2. 3. bitirişler için eğlenceli bir dokunuş ben troll çevirilere bayılıyorum :D

Dosya Ekleri

• RDR2_UZcBz4tS56.jpg
    RDR2_UZcBz4tS56.jpg
    393,5 KB · Görüntüleme: 2.974
bunun üstüne çeviri tanımam kim yaptıysa eline sağlık der geçerim şimdi oyunun ruhu falan diyecekler için öncelikle oyunu 1 kere ciddi çeviri ile bitirip 2. 3. bitirişler için eğlenceli bir dokunuş ben troll çevirilere bayılıyorum :D
Zaten bu çeviriyi alıp eksik ve hatalarını düzelttim. Ayrıca oyunun orjinalinde olan fonta çevirdim.ayrıca kutucuk problemini çözdüm

@tarikbalki çok övdüğün yamayı indirdim. 3-4 kelime eklemişsin ana ekrana başka hiçbir farklılık yok. Senin oturup baştan yama yazdığına inancım %0. Önceki kurmuş olduğum yama daha kaliteliydi ve onu paylaşan arkadaş bu kadar reklam yapmıyordu. Vermiş olduğun modu kurunca oyun bozuluyor ayrıca. Bu arkadaşın paylaşmış olduğu yamayı indirmenizi önermiyorum. Bu arkadaşı da tanımıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı