RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CBum Konudaki linki direkt indirin hocam Eylül 2021 yazıyor zaten bunu yaptıktan sonra yukarıdaki işlemleri yaparsanız inanıyorum ki sorun kalmayacaktır.
 
@The Towande Unexpected Files başlıklı bir yazı geldi, sonunda ise ban from online content falan yazıyordu hocam. Online'a da hiç girmedim. Ne oldu acaba?
 
@CBum Birkaç yere soracağım, ilk defa sizden duyuyorum bu sorunu. Umarım hesabınıza bir şey olmamıştır. Bir de hile kullandınız mı hiç?
 
Son düzenleme:
@The Towande hocam bu Easter Egg mi 😃?
Ekran Görüntüsü (961).png

Balık tutmak için komutları sırayla gerçekleştirirken böyle bir yazı çıktı. Translate'e göre Türkçesi "Arkası dik yakalı, iki düğmeli, beli büzgülü, tek kruvaze pamuklu ceket. Kısaltılmış etek ucu esnek hareket sağlar. binmek için mükemmel. Tamamen garantili"

Bununla karşılaşınca atayım dedim. Çeviriden gayet memnunum. Eski makine çevirisine katlanırken bu çeviri ilaç gibi geldi 😄
 
@Gordrhain Araya serpiştirilmiş küçük hindistan cevizleri diyelim hocam bazen gözden kaçabiliyor, ve evet çeviri aşırı sağlam.

Bu arada bana göre oyundaki en zor görevdesiniz şuan. 1 saatimi harcamıştım yapamamıştım.
 
Teşekkürler. Kullanıyorum yamayı, güzel olmuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@aKuu Rica ederim, tekrardan belirteyim diğer yorumlarım gerilerde kaldığı için, oyuna herhangi güncelleme geldiğinde 1-2 gün içerisinde yeni yama ve linki direkt olarak ana konuda yenilenecektir, bu sebeple bu tarz bir durumda beklemede kalın.

Yorumlara atılan linkleri indirmeyin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı